na “marszu niepodległości” spalono niemiecką flagę, ale nie rosyjską. Było “Fuck Biden”, ale nie było “Fuck Putin”. Przypadek? Czy po prostu ciągnie uczestników tej państwowej uroczystości na wschód?
Ciągnie swój do swego…
Uvzciwie mowiac ja z tego nic nie rozumiem?
Moze to kwestia dziedzicznych odciskow ruskiego buta na mozgach uczestnikow?
Mimo wszystko,przypadek.Albo raczej tyle ile goryl zrozumie.
Podobno w okolicach tej rotundy która kiedyś wybuchła gazem,byli tradycyjnie importowani z Niemiec lewaccy bandyci…
Jesli to prawda to ktoś jednak zapobiegł erupcji…
I jesli tak jak pisalem wczoraj,nastapila jedynie potyczka na transparenty to,jak na nasze standarty,duża ulga.
Na Putina pluje sie circa 10 miesiecy w roku.Jak raz na Bideta to pół biedy
Pamietam czas gdy tzw.sympatycy radia Maryja,ok. 20 lat temu,pchali nas w ramiona Rosji.Bardzo aktywnie i głośno nas pchali…
Szef mojego pubu byl takim"aktywistą"
I dzisiaj uważam ze dla normalnego czlowieka,tzw. samodzielne myślenie jest autentycznie JEDYNYM ratunkiem.Myślenie a nie sprzyjanie jakiejś “kupie” by było razniej…
Nasza geografia sie nie zmieniła.Jedynie zabarwienie jest bardziej pastelowe niz np. w 1939
Proste. Demostranci pokazywali opinie swoje własne, a nie twojej klasy politycznej. Powiedz mi, co w tym dziwnego…
Na przyklad czy oni przeczytaja cos co jest cyrylica napisane?
Znajomosci Lermontowa, Puszkina, Tolstoja czy Dostojewskiego nie wymagam.
No widzisz. Twoja klasa społeczna chce ich wykluczyć z dyskusji, a oni się nie słuchają…
Ja nie wiem do jakiek klasy spolecznej naleze? Ostarnia to byla IV c przed maturą.
Ja też nie wiem do jakiej klasy społecznej należysz, ale widzę wyraźnie do jakiej uważasz że powinnaś należeć…
Niesklasyfikowanej…