Filozoficznie

na “marszu niepodległości” spalono niemiecką flagę, ale nie rosyjską. Było “Fuck Biden”, ale nie było “Fuck Putin”. Przypadek? Czy po prostu ciągnie uczestników tej państwowej uroczystości na wschód?

5 polubień

Ciągnie swój do swego…

1 polubienie

Uvzciwie mowiac ja z tego nic nie rozumiem?
Moze to kwestia dziedzicznych odciskow ruskiego buta na mozgach uczestnikow?

1 polubienie

Mimo wszystko,przypadek.Albo raczej tyle ile goryl zrozumie.
Podobno w okolicach tej rotundy która kiedyś wybuchła gazem,byli tradycyjnie importowani z Niemiec lewaccy bandyci…
Jesli to prawda to ktoś jednak zapobiegł erupcji…
I jesli tak jak pisalem wczoraj,nastapila jedynie potyczka na transparenty to,jak na nasze standarty,duża ulga.
Na Putina pluje sie circa 10 miesiecy w roku.Jak raz na Bideta to pół biedy :roll_eyes:
Pamietam czas gdy tzw.sympatycy radia Maryja,ok. 20 lat temu,pchali nas w ramiona Rosji.Bardzo aktywnie i głośno nas pchali…
Szef mojego pubu byl takim"aktywistą" :joy:
I dzisiaj uważam ze dla normalnego czlowieka,tzw. samodzielne myślenie jest autentycznie JEDYNYM ratunkiem.Myślenie a nie sprzyjanie jakiejś “kupie” by było razniej…
Nasza geografia sie nie zmieniła.Jedynie zabarwienie jest bardziej pastelowe niz np. w 1939

1 polubienie

Proste. Demostranci pokazywali opinie swoje własne, a nie twojej klasy politycznej. Powiedz mi, co w tym dziwnego… :wink:

Na przyklad czy oni przeczytaja cos co jest cyrylica napisane?
Znajomosci Lermontowa, Puszkina, Tolstoja czy Dostojewskiego nie wymagam.

1 polubienie

No widzisz. Twoja klasa społeczna chce ich wykluczyć z dyskusji, a oni się nie słuchają:wink:

Ja nie wiem do jakiek klasy spolecznej naleze? Ostarnia to byla IV c przed maturą. :rofl:

1 polubienie

Ja też nie wiem do jakiej klasy społecznej należysz, ale widzę wyraźnie do jakiej uważasz że powinnaś należeć… :wink:

Niesklasyfikowanej…
:rofl:

1 polubienie