Forum ma 5 lat

Wcale nie czuję się przesiany. Zgodnie z teorią ewolucji, przetrwają tylko najsilniejsi, więc raczej jesteśmy w miejscu, gdzie inni nie mieli sił dotrzeć. :wink:

4 polubienia

Nie czuję sie najlepszą, ale silna tak, to ja:)

4 polubienia

Spać nie mozesz?

1 polubienie

Ja tez nie śpię
Szukam planety gdzie dzien i noc będą mieć moj rytm biologiczny :stuck_out_tongue_winking_eye::smiley_cat:

1 polubienie

Jak idą poszukiwania?

1 polubienie

Kiepsko.
Ni diabla nie ma planety. Nawet planetoidy.
Mały Książę miał szczęście.
Wieksze niz autor baśni.

1 polubienie

Stworz swoj maly wlasny świat

1 polubienie

Niestety nie.A wrecz przeciwnie.

1 polubienie

Szkoda czasu na sen :grinning: wiem sen też jest ważny, ale okresowo oglądam mecze, filmy i tak się składa, że transmitują późno, nie mam wyjścia, tylko oglądać :joy:
Wyśpię się do woli wiesz gdzie i kiedy :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 polubienia

Nie pisz tak, bo jeszcze ktoś pomyśli, ze marudzisz. :grin:
Jeżeli w tej chwili uważasz, że jest inaczej, to znaczy, że akurat masz gorszy dzień. Minie Ci to. :four_leaf_clover:

1 polubienie

nasz kolega trochę idealizuje. Ale faktem jest, że jest nas trochę mało.

No to ksiege wymierajacych gatunkow? Tak by stworzyc?

1 polubienie

Ale nie spiesz się do tego odpoczynku

1 polubienie

Warto było by wspomnieć o tym, który dał nam to forum bezinteresownie. Szkoda, ze nasza szkapa ostatnio rzadko się tu pojawia.
Gdzie Ty się szlajasz @Szczery_do_BULU ?

Przy okazji uświadomiłem sobie, że na Pytamy w lipcu będzie 11 lat jak się na tym forum znalazłem. Kiedy to, kuźwa zleciało?

2 polubienia

Jak widać, matematyka się jednak do czegoś przydaje. Czlowiek by liczyc nie umiał, to by nawet nie wiedział ile juz Pyramy ma lat…

4 polubienia

Szczery to nie tylko szczery, ale i szczodry.
Poza tym duchem ciagle z nami, bo aktualizacje i poprawki na forum robi on. Ja dbam o morale :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

A u mnie w lipcu stuknie osiemnastka!

3 polubienia

Ja w 2012 odkryłam istnienie Pytamy.
W styczniu. Z netu wtedy sie korzystalo na kartę telefoniczną. :joy:

2 polubienia

Ja bym się musiał @Vilemo spytać…
Jak ostatnio próbowałem sobie coś przypomnieć z historii tego forum to okazało się ze jestem niczym"zaginiony w akcji" :innocent:
I bardziej pamietam w jakim miejscu coś pisałem,niz CO pisałem lub kiedy… :smirk: