Forum ma 5 lat

Ależ ten czas leci…
To macie do wyboru…

13 polubień

To forum to takie tylko na pół gwizdka, i aż się nie chce wierzyć, że wciąż trwa. Bo migracji wielkiej tutaj nigdy nie było. Takie tam kroplówkowe pojawianie się czasami kogoś teoretycznie nowego.

3 polubienia

Ja lubię przypominac sobie poprzednie forum. Ale z drugiej strony fajnie że jest to.

5 polubień

i koloru :grinning:

4 polubienia

To trzeba dbać o nie,jeżeli ma mieć więcej.
Jest jednym z ostatnich gdzie jeszcze jest trochę ludności.
Administratorzy codziennie rano powinni być ładnie uczesani,schludnie ubrani i umalowani ale lekko bez przesady.
:wink:

5 polubień

8 polubień

:wink: :joy:

6 polubień

A mi się tutaj baaardzo podoba. Ludzie normalni, niektórzy super sympatyczni, nikt nie łazi i nie denerwuje, bo inni po prostu przestaną mu odpisywać. Jest to najbardziej sensowne forum, jakie znam.
Przez to, że jest nas niewielu - poznaliśmy się lepiej, więcej o sobie wiemy a więc i lepiej się rozumiemy. O to forum naprawdę warto dbać.
:cherry_blossom:

8 polubień

Ostatecznie może być to forum :wink: Tylko bym lepiej dbał o sprawy techniczne ale co ja mogę.

2 polubienia

Mam podobnie jak koleżanka. Może nie wszystko mi się tu podoba, ale moderacja daje sobie radę z tymi, którym się wydaje, ze pozjadali wszystkie rozumy. Zresztą jak łatwo zauważyc, nikt tu tych ostatnich poważnie nie traktuje. Marudy psuja trochę atmosfere, ale ludzi pozytywnych, kulturalnych i ciekawych jest zdecydowanie więcej.
Zyczę temu forum wszystkiego najlepszego.

7 polubień

Za słodkie. Coś do picia bym chciał

1 polubienie

No tak , kolega nie zakąsza po pierwszym toascie.

Dla amatorow wynalazków tez sie cos znajdzie…
image

Bo o tych co piwo wolą to się nie martwię, mają instynkt łowiecki :rofl::rofl::rofl::beer:
Niczym żbik kolegi @birbant :smiley_cat:

3 polubienia

Tu jest elita :grin:

3 polubienia

I do tego swiadoma swojej elitarnosci :rofl::wink:

2 polubienia

5 lat? A mi sie wydawało ze jest od ZAWSZE

3 polubienia

W sumie zapewniło ciągłość niczym tratwa ratunkowa…

3 polubienia

Byłem na b.fajnym forum ale właściciel sprzedał je razem z nami :wink:
Później emigrowaliśmy na inne ale zagnieździli się tam sami pisowcy a ostatnio chamstwo się pojawiło niesamowite.
Przyszedłem tutaj i uważam,że jest OK…!
Czasem sobie pożartuję i niektórzy biorą mnie poważnie,więc musiałem teraz zamiast spać,jak porządny człowiek o tej porze napisać że mi tu się prawie wszystko podoba i tubylcy mili też prawie jak ja… :yum:

5 polubień

No właśnie :joy:
Ze mnie też nocny marek, dawno dawno temu…na naszym forum też tętniło życie nocne, niestety z przykrością muszę napisać, że te czasy już minęły i obawiam się bezpowrotnie :wink:

3 polubienia

No cóż … bezsprzecznie jest to forum jedyne w swoim rodzaju, a raczej ludzie, dzięki którym to wszystko wciąż trwa, pomimo wielu przeciwności losu.

4 polubienia

Ludzie przesiani. Sami najlepsi zostali. :grin:

3 polubienia