Fotografie ciężarnych kobiet -czy te kobiety łocipiały?

Tandeta, kicz i jeszcze udostępnione publicznie… a fe!
A wam się podoba?

Jedno ze wspolczesnych zboczen.Wczoraj czy przedwczoraj chyba o tym wspominalem…I od razu rykoszetem mi sie dostalo :slightly_smiling_face:

1 polubienie

A fe a fe

1 polubienie

Serio?:slight_smile: Może dotrę przypadkiem do tego pytanka…albo sam naprowadź gdzie tego szukać…?

1 polubienie

Albo fotograf beznadziejny albo modelka…:smiley: Twarz ładniutka… ( tylko ja widziałam;-). Uważam, że zła poza i brzydkie wdzianko.

Nie mam zdania… :stuck_out_tongue:

1 polubienie

@collins02 Zboczenie? Taka sesja, kobieta w ciąży czy udostępnianie? @humoreska Kolejna prowokacja po: Raus do Biedry? :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Najbardziej kreatywne sesje ciążowe - Klik

Moi faworyci :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Kobieta w ciąży u fotografa amatora, na jego stronie internetowej. Z podlinkowanym kontem na własnego FB :smiley: Nieeee to nie prowokacja… ale mam nadzieję, że dziecko będzie mądrzejsze :stuck_out_tongue: sesję zobaczę innym razem…

@humoreska Dobrze, że są takie fotki. Ludzie już wiedzą z czyich usług nie korzystać :upside_down_face:

2 polubienia

No cóż…nie moje małpy nie moj cyrk. Jak ktis potrzebuje to niech ma. Nie obrzydza mnie ani nie zachwyca. A dla kogoś to pamiątka ( tylko to udostępnianie …to zmora wspolczesnosci)

3 polubienia

Zaczelo sie bodaj od Demi Moore na jakiejs okladce?
A z ta to trudno ustalic?
Czy w ciazy, czy dobrze odzywiona?

Ale to paleolit, wiec swiadkowie nie zyja. :smile:

4 polubienia

Rozumiem, ze ci tylko pozazdroscili?

3 polubienia

Mnie sie nie podoba. Ciąży nie należy sie wstydzić ale pokazywanie jej na siłę też dobre nie jest. Ciało kobiety w ciąży zmienia się na niekorzyść wg. mnie.

2 polubienia

Moze nie tyle na niekorzysc, ale jest podswiadomym sygnalem dla mezczyzny, ze nie ma czego szukac…
W czasach kiedy kobiety byly ciagle w jakiejs ciazy (brak srodkow anttkoncepcyjnych chociazby) ten stan rzaczy byl akceptowalny, podobnie jak tusza i stan uzebienia. Ale teraz?

To juz lepsze w odbiorze są zdjęcia karmiących matek niz tych wielkich brzuchów.

W wielu kulturach samotna matka z dzieckiem bywa pozadana partia, bo daje gwarancje, ze jest plodna

1 polubienie

Ja bym nie wziął kobiety z dzieckiem. Mogę pomóc ale bez zakładania związku.

1 polubienie

Ja pisze o kulturach gdzie dzieci byly warunkiem przezycia grupy - jako sila robocza czy zabezpieczenie na starosc (to jeszcze odzywa sie w systemach emerytalnych).
I tu bezplodne kobiety czy takie, ktore na czas dzieci nie urodzily mialy mniejsza wartosc rynkowa. Chyba, ze bogate z domu. To mialy szanse na jakies inne zycie niz byc odeslane “do tatusia” lub byc mniej lub bardziej pogardzanymi elementami spoleczenstwa. Do zakonu jeszcze mogly…