Od dawien dawna, tylko bokserki noszę. Kiedyś dowcipnie na urodziny dostałem męskie stringi i śmiechu było, co niemiara. Po imprezie, wrzuciłem je do szafy i zapomniałem. Znalazła je, po pół roku moja partnerka i uparła się, bym choć spróbował. Wytrzymałem pół dnia i do śmietnika.
No coś takiego, żeby gacie wiedziały o tym, jaka jestem? hahha
jednak wiedzą Majtki numer 1
Kobiety noszące taką bieliznę są spokojne i opanowane. Nigdy nie tracą zimnej krwi. Od czasu do czasu lubią zaszaleć. Chociaż na pierwszy rzut oka nie wyglądają, to stać je na bardzo odważne i nieprzewidziane ruch. Niekiedy potrafią zaskoczyć. Zawsze kryją coś w zanadrzu i nie da się poznać ich do końca i rozpracować. Są idealnymi kandydatkami na przyjaciółki i powierniczki. Można im zaufać.
Panie noszące taką bieliznę są pełne życia i bardzo energiczne. Mają miliard pomysłów na minutę. Dużo mówią, często się śmieją i czasami skaczą z kwiatka na kwiatek. Nie brak im odwagi. Wiedzą czego chcą i po prostu po to sięgają. Bez względu na opinię otoczenia. Uwielbiają zakupy, romanse, czekoladę i komplementy. Uważają, że życie to nie kara i chcą po prostu przyjemnie je spędzić. Można się od nich uczyć optymizmu i miłości do samej siebie.
Właśnie. A jak człowiek ubiera się dla siebie to stawia na wygodę. No, może czasem pomyśli, że gdyby miał wypadek i gdyby go nie daj Boże zabrali na OIOM to włoży niepotargane i niewczorajsze (Wiem co mówię, kiedyś miałam poważny wypadek, na szczęście ubrania były czyste