“KE powinna postawić Polskę przed sądem”
Moja pierwsza myśl była: Ciekawe kto znowu z posłów europosłów opozycji totalnej tak pięknie wypowiada się o “swoim” państwie buehehe ![]()
Niestety zaskoczyłem się gdy zobaczyłem że mówi to osoba zagraniczna XD
“KE powinna postawić Polskę przed sądem”
Moja pierwsza myśl była: Ciekawe kto znowu z posłów europosłów opozycji totalnej tak pięknie wypowiada się o “swoim” państwie buehehe ![]()
Niestety zaskoczyłem się gdy zobaczyłem że mówi to osoba zagraniczna XD
A PiSowi nadal rośnie ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ten niebieski miecz w gwiazdki wciąż nad nami wisi.
Widzę ze twoj wasalski charakter znowu daje znać o sobie, ty gorszy sorcie. W końcu co innego to patriotyzm, a co innego współpraca z gestapo. (do określania twojego zachowania używam tylko zwrotów twoich wodzów ). Nawet nie zauważasz, że twój wódz tratuje cię jak zwyklego chama (w sensie pańszczyźnianym). Jemu wolno pójść na zamknięty dla publiczności cmentarz. Co się będzie z pospólstwem takim jak ty, czyli z ukrytej opcji niemieckiej mieszał.
Ale to co napisałem nie ma nic do tego kogo lubię… Chciałem pokazać jak zwykły Przeciętny obywatel może mieć już wyrobione zdanie o tej targowicy czy jak się tam teraz na nich mówi XD
W sumie czyli się zgadzasz jeżeli zacząłeś mnie obrażać, a nie odniosłeś się do opozycji xd
Obrażać? No coś ty. To jak Jarosław o tobie tak mówi to ok, a jak ja, to nie? To jest właśnie definicja wasalstwa. CBDU.
Ty tak serio?
Nie piszemy tu o pisie i o tym co wam sie wydaje . Aha no wy inaczej nie umiecie xd
Piszemy. Przecież sam wspomniałeś o targowicy, czyli o zdrajcach złożonych z magnaterii i biskupów.
Dobra odpowiedź. A ty gdybyś zobaczyła taki tytuł jak ja to nie pomyślała byś że to może jakiś poseł PO? Nie wierzę xd
![]()
![]()
![]()
glupota jak i wirus nie wybiera po prostu jest
Prawda boli? Lubisz opozycję? Chcesz kar dla Polski? Hee? Xd
prawda zawsze boli klamce, mieli 4 lata na poprawe
co do kar? jestem zwolenniczka marchewki nie kija
i tak - Polska wstapila do klubu gdzie slowo demokrcja nie oznacza z Polski do wolski
Piszecie bez sensu ciągle o tym pisie zamiast pisać na temat…
Napisałem tylko ze po zobaczeniu tytułu artykułu spodziewałem się zobaczyć jako autora cytatu, jakiegoś przedstawiciela opozycji… I co w tym nie tak… To normalne. Pokazuje prawdę o nich
jeżeli ja jakoś przypadkowy zabłąkany patriota na uchodztwie, jestem jakims cudem wstanie skojarzyć taki cytat z polska opozycja to co dopiero prawdziwi polacy.
Pomijając to postawienie przed sądem, to w którym momencie ta polityk nie ma racji?
Ona mówi o faktach i w dobrej wierze. Na Węgrzech i w Polsce demokracja dziś jest mocno zagrożona. Na Węgrzech bardziej.
Użyłeś nie po raz pierwszy słowa “Targowica” w stosunku do opozycjo więc prosiłbym Cię bardzo o wytłumaczenie tego. Co ma wspólnego opozycja z tą targowicą?
Komorowskiemu i PO też rosło.
@birbant jesli komus slowo targowica kojarzy sie z targiem? i potarganym?
Wydaje mi się że właśnie po raz pierwszy użyłem takiego określenia. Które nie raz słyszałem w różnych mediach, nawet w TVP chyba.
Nie pierwszy raz, ale mniejsza o większość. Chodzi o to, że to jest określenie nieadekwatne w stosunku do opozycji, czyli używane pod niewłaściwym adresem. Ci co zaczęli używać tego terminu, nie bardzo wiedzą o co chodzi. Gdzieś coś dzwoni, ale w którym kościele, to już nie wiadomo.