Gdybyście musieli długie minuty otwierać strony internetowe,

to nie nazwalibyście mega chamstwem takiego dostawcy internetu, za który płacę?

1 polubienie

Gdybym musiał długie minuty otwierać strony internetowe, to najpierw dałbym laptop do serwisu. Najprawdopodobniej w środku jest bardzo zanieczyszczony. Albo ogólnie zużyty.
Tak miałem ze starym laptopem. Można też wymienić oprogramowanie na aktualne. I strony będą śmigać.

Dobrze jest też od czasu do czasu zeskanować, odwirusować.

5 polubień

Oczyscic komputer ze smieci i zmienic dostawce.

3 polubienia

Duzo zalezy od routera i szybkosci transmisji.

2 polubienia

Dawałem do serwisów i nie potrafili poradzić.

1 polubienie

Może internet się już zatyka i zdycha w nieharmonijnej cywilizacji…

Spokojnie, przy strukturze netu dlugo się nie zapcha.

Zmień dostawcę i zacznij używać ublocka

2 polubienia

Może mi uprzykrzają życie, bo chcieliby, abym go używał. A za jakiegoś płacę

1 polubienie

Zacznij od blokowania reklam.

1 polubienie

Ciesz się że się otwierają nawet po czasie. Nie wnikam jaki czy skąd ten internet. U mnie mam radiowy / antena na dachu. I o tej porze co rok mam tak samo. U inwestora gdzie robimy neta nie ma wcale, / i radio trzeszczy i szumi więcej niż cokolwiek się posłucha /,choć bardzo potrzebny do systemu kamer przemysłowych IP i różnych czujników, w ochronie dużego obiektu firmy / ludzie z chali do chali czy do WC dojeżdżają rowerami i naszej budowy, przed kradzieżą materiałów naszych i ich. Dostawca co nieco pomierzył i przestawiał, i kicha - sygnał ginie i po czasie powraca. Akurat teraz na jesień zimę. Do wiosny zatrudnił 9 stróży i służby mundurowe na zmiany. Okres wiosna lato to sygnał był kryształ. Mi w telefonie sieć się przestawia na 3 G w tym momencie. Taki klimat. Chyba że masz światłowód to bym reklamował

1 polubienie

Spróbuj reset rutera, przyciśnij na 5 sekund przycisk z tyłu VPS Reset i puść. W przeglądarce wyczyść chistorie

1 polubienie

Przestań kraść własność intelektualną… A mi net chodzi szybko z reklamami. Ludzie którzy reklamy umieszczają też piwo lubią…

Nie . Stary nakłaniasz do kradzieży.

A wyłączyłeś jak ci mówiłem kiedyś ochronę netu? Jak jest włączona w Plusie to muli nieziemsko.

2 polubienia

Jak mialem avast antywirus to mi mulil ladowanie sie stron. Wystarczylo wylaczyc i wszystko wracalo do normy

3 polubienia

Ja mam dodatkową ochronę. I jak tylko strony z lekka zaczynają zwalniać, to wiem, że za chwilę będę miał skanowanie i po kilkunastu minutach wszystko wraca do normy i śmiga, jak należy. Na jakieś 3 tygodnie mam spokój, Płacę 39 euro raz na 2 lata. Tylko Onetu nie mogę oglądać, bo wmawiają mi, że mam ad blocka, a nie mam. Po prostu ta firma blokuje trefne reklamy. Brak Onetu, żadna strata. Z Wyborczą mam to samo, też żadna strata.

4 polubienia

Na wyborczej to w ogole trzeba miec jakas platna subskrybcje zeby przeczytac ich artykuly do końca XD
Pdzynajmniej tak mi cos pisalo

2 polubienia

Nie jesteś w Polsce.

1 polubienie

Ale z Polski też chyba ochronę zagraniczną można sobie zainstalować? Czy nie?

1 polubienie