W Hiszpanii nie za bardzo.
Mam konto w euro. Od lat. Lebara w Poklsce jest żałosna.
A w ogole jest?
No właśnie z tą Hiszpanią jest jakiś sęk. Z Portugalią już nie. Były problemy z Anglią, ale to już przeszłość.
Nie wiem, jak w Polsce, ale tu jest super. W Niemczech też. A sprawdź oferty na polskiej Lebarze. Sam jestem ciekawy, jakie są.
Są słabe. Mam Lebarę już z 8 lat jako nr międzynarodowy.
Wiesz co? Ja myślę, że mógłbyś na nowej karcie startowej, korzystać z takiej oferty jak moja. Co to za różnica, z jakiego kraju jest operator, jak masz taniej. Ja swój telefon w lipcu i sierpniu nabijałem w Polsce bez problemu. A karty startowe w Holandii z nowym numerem są za darmo. Wysłać kartę startową Lebary, żaden problem.
No nie do końca,
Co nie do końca? Bierzesz nowy telefon albo w starym zmieniasz numer na nowy start z holenderką Lebarą i masz. Przecież jak tak zrobiłem z moim smartfonem. Tylko karty się zamieniło i śmiga.
Wróóóóć!!! Nie zrozumieliśmy się, co jest moją winą. Ja za ochronę co 2 lata płacę 39. a za ofertę 20 euro na miesiąc. Sorry, kolego. Masz taniej ode mnie.
no włąsnie
Bo głupio zrozumiałem, że o ochranie piszemy, popierdoliło mnie się.
Nie mam ci za złe.
Zapędziłem się, bo ta ochrona mnie we łbie utkwiła. Ale za to warunki oferty w Holandii znasz. Dla mnie 20 euro, to nieodczuwalna kwota.
Kupując startera w Holandii, dostajesz numer z prefixem holenderskim +31.
Korzystając z takiego numeru poza Holandią, musisz się liczyć z opłatami roamingowymi. W niektórych taryfach jest to w pakiecie i ma się całą “wolną Europę”.
Gorzej mają się dzwoniący do Ciebie, nie mający “wolnej Europy”. Ponoszą dodatkowa opłatę roamingową za połączenie międzynarodowe.
Nie ponoszę żadnych opłat roamingowych, ale niektórzy moi rozmówcy, tak. Więc strzałeczka, oddzwaniam i możemy gadać do wyładowania baterii.
No OK. Mieszkając na codzien w Holandii.
Korzystanie z zagranicznego numeru w Polsce niekoniecznie jest praktyczne.
Z tej oferty mogę tak, jak w Holandii korzystać w 46 krajach. W tym i w Polsce, co zresztą przez lipiec i sierpień czyniłem dość często, jak na mnie.
miales sobie WhatApp wgrac…
Mam wgrany od dawna, tylko zapominam, że mam.