Gdybyście musieli długie minuty otwierać strony internetowe,

W Hiszpanii nie za bardzo.

1 polubienie

Mam konto w euro. Od lat. Lebara w Poklsce jest żałosna.

A w ogole jest?

No właśnie z tą Hiszpanią jest jakiś sęk. Z Portugalią już nie. Były problemy z Anglią, ale to już przeszłość.

Nie wiem, jak w Polsce, ale tu jest super. W Niemczech też. A sprawdź oferty na polskiej Lebarze. Sam jestem ciekawy, jakie są.

1 polubienie

Są słabe. Mam Lebarę już z 8 lat jako nr międzynarodowy.

Wiesz co? Ja myślę, że mógłbyś na nowej karcie startowej, korzystać z takiej oferty jak moja. Co to za różnica, z jakiego kraju jest operator, jak masz taniej. Ja swój telefon w lipcu i sierpniu nabijałem w Polsce bez problemu. A karty startowe w Holandii z nowym numerem są za darmo. Wysłać kartę startową Lebary, żaden problem.

2 polubienia

No nie do końca,

Co nie do końca? Bierzesz nowy telefon albo w starym zmieniasz numer na nowy start z holenderką Lebarą i masz. Przecież jak tak zrobiłem z moim smartfonem. Tylko karty się zamieniło i śmiga.

1 polubienie

Wróóóóć!!! Nie zrozumieliśmy się, co jest moją winą. Ja za ochronę co 2 lata płacę 39. a za ofertę 20 euro na miesiąc. Sorry, kolego. Masz taniej ode mnie.

3 polubienia

no włąsnie

2 polubienia

Bo głupio zrozumiałem, że o ochranie piszemy, popierdoliło mnie się.

1 polubienie

Nie mam ci za złe.

1 polubienie

Zapędziłem się, bo ta ochrona mnie we łbie utkwiła. Ale za to warunki oferty w Holandii znasz. Dla mnie 20 euro, to nieodczuwalna kwota.

3 polubienia

Kupując startera w Holandii, dostajesz numer z prefixem holenderskim +31.
Korzystając z takiego numeru poza Holandią, musisz się liczyć z opłatami roamingowymi. W niektórych taryfach jest to w pakiecie i ma się całą “wolną Europę”.
Gorzej mają się dzwoniący do Ciebie, nie mający “wolnej Europy”. Ponoszą dodatkowa opłatę roamingową za połączenie międzynarodowe.

1 polubienie

Nie ponoszę żadnych opłat roamingowych, ale niektórzy moi rozmówcy, tak. Więc strzałeczka, oddzwaniam i możemy gadać do wyładowania baterii.

1 polubienie

No OK. Mieszkając na codzien w Holandii.
Korzystanie z zagranicznego numeru w Polsce niekoniecznie jest praktyczne.

1 polubienie

Z tej oferty mogę tak, jak w Holandii korzystać w 46 krajach. W tym i w Polsce, co zresztą przez lipiec i sierpień czyniłem dość często, jak na mnie.

miales sobie WhatApp wgrac…

2 polubienia

Mam wgrany od dawna, tylko zapominam, że mam.

2 polubienia