Gdzie jesteście @arinkao @Leone Marco @tadzio ? Jak tu bez was dziwnie :/

Tiaa. Dla swietego spokoju najlepiej posadzic go w jednej lawce z najwiekszum kujonem klasowym :stuck_out_tongue:

2 polubienia

O kim mowa ?

Nie wiem o czym mówisz.
Tamto było tamto a to jest to.
Forum jest inne i ludzie trochę się zmienili. Bo musieli jeżeli chcieli tutaj zaistnieć.

Mój plan był prosty. Miała być kontynuacja cyrku. Byłem zły za bana. Dobrze że większości tamtych idiotek i idiotów już nie ma. Forma moderacji jest do zaakceptowania. Więcej luzu jest. Wadą jest sterylność.

1 polubienie

Tensi :relaxed:

1 polubienie

Kacpi

1 polubienie

Mówicie o kimś konkretnym :wink: Czy tak czysto teoretycznie ? Bo aż się zacząłem zastanawiać XD :wink:

1 polubienie

Tutaj nie ma trolli. Przed wejściem na forum badają trollometrem :sweat_smile:

2 polubienia

@Devil mowię ogólnie o wszelkiej maści portalach.
Pytamy jest jednym z ostatnich gdzie konto założyłam, i najspokojniejszym jakie znam :relaxed:

3 polubienia

Serio bywają gorsze :crazy_face: ?

1 polubienie

Owszem, znałam takie miejsca, Ci ludzie nadal są wśród nas. Nie mówię, że tu, ale są.

2 polubienia

A pamiętacie poważne pytanie niejakiego księdza który zbłądził bo podobala mu się dziewczynka i szukał na starym pytamy porady?
To było jedno z moich kont. Wiedzial to wtedy jeden user którego nika nie pamiętam. Lobbysta chyba.
Bardzo poważna rozmowa to była :grin:

1 polubienie

Kurde stary - nie wiedziałem, że miałeś aż takie odpały … Ja wbrew pozorom myślałem, że Ty to grzeczny jesteś :wink:

1 polubienie

Piękne czasy.

1 polubienie

I dlatego uważam @Devil, że jesteś bliżniaczo podobny do T×× , lub nim samym :grin:

1 polubienie

Nim nie jestem.
I różnimy się. On był szowinistą i prawakiem. Ja jestem lewakiem. Gardził kobietami.

1 polubienie

Wiele razy mu pisałem że jest chory i że nie nadaje się na ojca. Bo często popierał akty przemocy, posiadanie broni, ekstremizm i takie tam.
Ostatecznie mnie zablokował. Na FB też.

1 polubienie

Póki nikogo z Was nie poznałam w realnym świecie, możecie być kim chcecie :relaxed:

2 polubienia

To akurat kiedyś to było normalne :slight_smile:

Wspierałem go bo swoim szaleństwem ubarwiał to nudne forum. Ale kiedy został ojcem to przestało mi się podobać to co pisał. Przypomniało mi się zrobione przez bojownika Isis zdjęcie niemowlaka z bronią w kołysce. Kałach. Nauka nienawiści.

2 polubienia

Jestem cyrkowcem i prowokatorem ale innym niż tensor.

1 polubienie