Tiaa. Dla swietego spokoju najlepiej posadzic go w jednej lawce z najwiekszum kujonem klasowym
O kim mowa ?
Nie wiem o czym mówisz.
Tamto było tamto a to jest to.
Forum jest inne i ludzie trochę się zmienili. Bo musieli jeżeli chcieli tutaj zaistnieć.
Mój plan był prosty. Miała być kontynuacja cyrku. Byłem zły za bana. Dobrze że większości tamtych idiotek i idiotów już nie ma. Forma moderacji jest do zaakceptowania. Więcej luzu jest. Wadą jest sterylność.
Tensi
Kacpi
Mówicie o kimś konkretnym Czy tak czysto teoretycznie ? Bo aż się zacząłem zastanawiać XD
Tutaj nie ma trolli. Przed wejściem na forum badają trollometrem
@Devil mowię ogólnie o wszelkiej maści portalach.
Pytamy jest jednym z ostatnich gdzie konto założyłam, i najspokojniejszym jakie znam
Serio bywają gorsze ?
Owszem, znałam takie miejsca, Ci ludzie nadal są wśród nas. Nie mówię, że tu, ale są.
A pamiętacie poważne pytanie niejakiego księdza który zbłądził bo podobala mu się dziewczynka i szukał na starym pytamy porady?
To było jedno z moich kont. Wiedzial to wtedy jeden user którego nika nie pamiętam. Lobbysta chyba.
Bardzo poważna rozmowa to była
Kurde stary - nie wiedziałem, że miałeś aż takie odpały … Ja wbrew pozorom myślałem, że Ty to grzeczny jesteś
Piękne czasy.
I dlatego uważam @Devil, że jesteś bliżniaczo podobny do T×× , lub nim samym
Nim nie jestem.
I różnimy się. On był szowinistą i prawakiem. Ja jestem lewakiem. Gardził kobietami.
Wiele razy mu pisałem że jest chory i że nie nadaje się na ojca. Bo często popierał akty przemocy, posiadanie broni, ekstremizm i takie tam.
Ostatecznie mnie zablokował. Na FB też.
Póki nikogo z Was nie poznałam w realnym świecie, możecie być kim chcecie
To akurat kiedyś to było normalne
Wspierałem go bo swoim szaleństwem ubarwiał to nudne forum. Ale kiedy został ojcem to przestało mi się podobać to co pisał. Przypomniało mi się zrobione przez bojownika Isis zdjęcie niemowlaka z bronią w kołysce. Kałach. Nauka nienawiści.
Jestem cyrkowcem i prowokatorem ale innym niż tensor.