Kurde, wywaliło mi mięśnie na udach od przysiadów, a w tyły mniej poszło! Chyba dziś znalazłam sposób aby skorygować te dysproporcje, ponoć 3 cm w dwa tygodnie z ud zejdzie… oto przed państwem SLIM EXTREME 4d SCALPEL NOCNA LIPOSUKCJA z Eveline. Zaczynam od dziś smarować wielkie uda:D
Ja mam prawie 59 lat wiec nie zawracam sobie głowy takimi rzeczami.Jako aktywny kolarz,utrzymuje nogi na poziomie"licealnym"czyli bardzo mocnym.
Braki,od czasu zaprzestania systematycznego tenisa,w rękach…
Moje uda wyrobił się od jazdy na rowerze. Sprzedałam dziada
Strach się bać! Heh i brawa dla marketingowców!
Ta, widziałem dużo takich. Najlepiej wyszczuplają portfel.
Ogólnie mam za duży tułów…!
Nieco za szerokie ramiona? Też tak mam. Z czasem za mało ruchu też jest… i się odkłada tu i ówdzie.
Niom, a mandacik zapłacony… ?
Najpierw do sądu
Good Luck!
Ja po kolarstwie mam potężne nogi. Ale to było MTB. Reszta jak na wiek w normie.
Cos mi w łapy tłuszcz ostatnio poszedł. Myślę, że dwa tygodnie diety i będzie dobrze.
Kasa w błoto… skoro poszło Ci w mięśnie to myślisz ze krem „spali” mięśnie ??? Musisz tak wykonywać ćwiczenia żeby izolować poślady a nie używać mięśni nóg, jest wiele ćwiczen typowo na pośladki
Nieee no myślę, że preparat inteligentnie zareaguje w tłuszcz, którego mi nie brakuje również:D. Z tej samej serii kosmetyk miałam już kilka razy - mocno rozgrzewający był i bez żadnej diety niewielki efekt “modelingu” był widoczny.
@humoreska, kiedyś rozmawiałam ze swoją fryzjerką o odchudzaniu, spalaniu tłuszczu i takie tam.
Powiedziała, że owija brzuch folią spożywczą, robi to przed snem, rano zdejmuje. Po dwóch tygodniach był efekt zauważalny.
Ha! właśnie wczoraj skończyła mi się folia, też planowałam uda ( wczoraj na noc) owijać tym, bo wyczytałam już dawno temu o tym na necie, najpierw nasmaruje tym co kupiłam oczywiście.
To lepsza metoda od zasłaniania się migreną
Samoakceptacja.
Najlepszy “kosmetyk” kobiety
Święta racja! Dystans do siebie i samoakceptacja to dobre dla każdego, bez względu na wiek i płeć.