Już wiele razy zauważyłem że ludzie pozbawieni zawiści,tej bezczelnej i głupiej złośliwości,w jakiś rozmarzony sposób stwierdzają czasem że Ty czy ja,czy inni co ich los rzucił hen,daleko,są jakby na niekończącym się urlopie.
Podoba mi się ta myśl.Żadne wakacje nie dałyby tego co daje POBYT.A co za tym idzie,nieskrępowana wolność.
Jak bylam dzieckiem i jezdzilam z rodzicami w wakacje nad morze to myslalam sobie “Ale fajnie byloby mieszkac nad morzem… przeciez tu ZAWSZE sa wakacje” A tu sie okazuje, ze zeby jedni mogli wypoczywac, inni musza zapier…ać
Ciesze sie, ze moja praca nie ma nic wspolnego z obsługą turystów(a malo tu takich miejsc pracy).
Teraz tak dla urozmaicenia dodalismy drogie wycieczki… do weterynarza.
??? A co to za nowa świecka tradycja?
Nie ma nic gorszego od customer’s service.Byłem w tym ponad 3 lata,w Milton Keynes.Nigdy więcej!!! Choć z drugiej strony…nic tak nie szlifuje języka!
Ja pracowalam w supermarkecie na kasie kiedys i wspominam to super Zawsze mowie, ze to taki swoisty “speed dating”, przychodzi klient i raz “zaiskrzy” na takim poziomie ludzkiego porozumienia, albo nie.
Nasz pies ma problemy ze zdrowiem… juz ma zaliczone 2 urlopy u weterynarza w ciagu ostatnich 3 tygodni. Kto wie czy nie bedzie wiecej… wczoraj wrocil, był na lekach przeciwbolowych i bylo ok, a dzisiaj czuje sie okropnie… Serce mi sie kraje jak na niego patrze.
Iskrzenie na kasie???
No nie…Wybacz ale zbyt porywczy bywam.W Anglii bym nie wytrzymał a co dopiero w pewnym kraju nad Wisłą…
Piesku…ŁAPA!!!
Biedna psinka i biedni Wy.
Wiesz, nie chodzi mi o flirty, tylko taka zwykla ludzką nić porozumienia.
W tej chwili nie podaje łapki
Ja to mam chyba jeden z najgorszych tygodni w swoim zyciu… tyle zlych rzeczy mi sie przytrafilo, ze glowa mala. Ale za to dostałam jedną bardzo dobrą wiadomość, więc jak jutro pies poczuje się lepiej to jakoś to wszystko przezyje.
Trzymam kciuki.
Nieee,domyślam się…To ja mu posyłam
No w każdym razie,jakiś gest zza oceanu…
Żadna poczta tak szybko nie działa…Ty mu szepnij do psiego ucha!
Trzymajcie się!!!