Głowa w PI(a)Sek

Czy gdy byliście w przedszkolu, też zamykaliście oczy w obliczu niebezpieczeństwa, wierząc, że gdy zamkniecie oczy to nic Wam się nie stanie? Czy niektórym ten odruch towarzyszy do późnej starości?

4 polubienia

czytalam, moze sadza, ze wirusa da sie zamiesc pod dywan?
juz pojawiaja sie wtorne ogniska, gdzie naprawde ciezko ustalic “chorego zero” czy nawet jedynke.
ale co tam, jak sie ludziom powie, ze wirusa nie ma to chorowac nie beda przeciez.
a przydaloby sie troche powaznej i rzeczowej informacji - bo czytajac wpisy na portalach i FB to i wirus i kompletna dezinformacja maja sie swietnie.
nie liczac naglego wysypu teorii spiskowych-

5 polubień

Oj tam oj tam… Dadzą mu 500+ lub trzynastkę, to nie będzie nas zarażał.

4 polubienia

Najważniejsza jest rzetelna informacja. Nie jesteśmy strusiami. Ale tejże po prostu brak.

3 polubienia

Do wyborów nie będzie zarażonych. :roll_eyes::joy:

4 polubienia

Czego Ty się po pisiorach spodziewałeś? Bo mnie to nie dziwi …

5 polubień

Prawda jak się troszczą o kraj? Ta hipokryzja i zakłamanie, nie ma już żadnych granic.
Ja nie wiem: Czy oni wstępując do PISu, zrzekają się na wstępie intelektu i poczucia wstydu?
Jak patrzę na ten nowy zaciąg ich posłów z ostatnich wyborów, to nie ma wątpliwości że wszystko zmierza ku gorszemu.

6 polubień
6 polubień

Byłem w kilku przedszkolach - takie życie, początkowo nie musiałem nic zamykać, ba nawet średnio widziałem / nie za dużo, ale czas co nieco naprawił ! hm, Przy obecnym rządzie trudno planować że do późnej starości, choć nadzieja jest / mój lek podrożeje od 1.03 tylko o 40 zł za opakowanie, kolejny się utylizował po uszczelnieniu VAT w likwidacji aptek, w planach są kolejne. Rząd nie zwraca refundacji aptekom, dlatego ci wycofują bardziej potrzebne, zakładając że są zamienniki / ino starej generacji i mniej bezpieczne. To na co mnie oczy zamykać, to już przeżyłem krotko po niemowlaku

3 polubienia

A my będziemy silni, zwarci i gotowi:

2 polubienia

Pisałam już o tym. Tragedia.

Ino skąd teraz wziąć taką zdjęciową maskę he

1 polubienie

W dowolnym sklepie ze stanikami… :innocent:

1 polubienie