W moim przypadku jest częściowo gra a 3/4 program na komputer - wspomaganie rechabilitacji udarowej mózgu - wsparcie logiki, przyspieszenie itd. Licencję posiada szpital.
Trenuj.
Aktualizacja tez jest przewidziana?
Dawno kiedyś miałem masę gier dla dzieci na Commodore uczących, póżniejszych przedmiotów / matematyka, fizyka, j Polski itd w formie zabawy / tyle że moje dzieci wtedy miały ok 4 lata, w przedszkolu, przeskoczyły to co miało być przed nimi póżniej, głównie matematyka, geometria czy J Polski. Syn szybko z pomocą programu załapał wychowanie muzyczne, grał na klawiszach i gitarze, potem w szkole robił dyskoteki, zabawy klasowe i tak jest w zespole - grają głównie na weselach + śpiew czy innych imprezach wyjazdowych. Z córką to było różnie / ciut leniwa /. Bardzo nerwowy to był okres, przez małe rączki dżojstiki były często serwisowane
I dobrze
Gry maja rozwijac
Od 6 miesięcy nie mogę dojść do komputera, bo brak wolnego czasu - delegacje, padła karta graficzna, pamięci i zasilacz, wszystko mam nowe. Tyle że trzeba postawić nowy system, dla mnie drobnostka. Program nawet nie ma nazwy i opcji aktualizacji, jest jako ich grant do dalszych studiów, na tyle uniwersalny że opcje są podzielone wg wieku i schorzeń, niektóre na czas, napisany przez studentów medyków, i oparty u żródeł neurologów, psychologów i psychiatrów. Logopedę czy psychologa zdałem pomyślnie, gorzej z neurologiem. Ci lekarze też indywidualnie z osobna sprawdzają czy są poprawy, albo nad czym popracowac. Nie ma nic po łebkach, program jest bardziej surowy niż wizyta u lekarza, moje wyniki mogę wydrukować i skonsultować z nim. Po jutrze na kontrolę USG żył jak się uda, bo będą strajki lekarzy i pielęgniarek, po części potrzebne do decyzji czy będą mnie szczepić
Opisujesz chaos informacyjny
Tak to wygląda w życiu, najgłupsze jest że trudno się załamać że nie wszystko się udaje co zaplanowane, to jednak czeka że kiedyś tam będzie lepiej, by sobie obecnie co nieco odpuścić np z zmęczenia. Liczę aż na siebie, i nie ważna opinia innych ludzi
czy lekarzy. System każe żyć bez ułatwień, nikt nie chce mojego udaru, leków za dopłatą, pomimo że czegoś mi zazdroszczą. Być może powinienem zwolnić tryb życia czy usprawnienie ciała
Każdy pytac moze
Czasem pytanie czkawka sie odezwie