Oszukują czy kształcą?
Zależy jakie. Strategie i ekonomiczne uczą.
Typu warcabyb tez
A i typu strzelanka refleksu nauczą. Chodzi mi o to jaki wplyw maja na osobowosc
Wybor jest duzy, pomyslow tez nie brakuje
Ja miałem kiedyś taki okres że się uzależniłem. Grałem po 8-9h dziennie zawalając szkole, życie, aktywność. Kiedy prawie rok byłem na bezrobociu to było jeszcze gorzej. Grałem całymi nocami. Wstawałem przed 12:00 w południe.
Gry uzależniają bo większość opiera się na trybach sieciowych. Grasz z innymi i możesz z nimi gadać. Kto cwany i bogaty ten inwestuje w sprzęt i zarabia na twitchu czyniąc z grania biznes.
Uzaleznienie to stan psychiki
Esport to miliony $$$
Oskarzanie o wszysko AIa i kosmitów? W ciagu nocy z resztki zawartosci talerza zrobilo sie ruchome. Do tego gry komputetowej nie potrzebujesz zeby najpierw puscisic pawia a potem pomyslec o udokumentowaniu w necie
Ostatnie nie zostalo wykonane
Mnie ocaliła praca. Samotny chłop bez pracy albo gra albo pije. Albo gra i pije. Jak braknie mu hajsu to pożycza.
Oj nie do konca
Samotnosc to paskudna sprawa, a juz wymuszona?
Mam net, ksiazki, muzyke i kurierów, ktorzy doostraczą
A i tak brak doskwiera
A która zechce że mną być? Bądźmy realistami.
Kazda potwora znajdzie amatora
Mogę tego nie dożyć.
Mam już 36 lat.
I perspektywy
36 lat w wielu kulturach to byl czas na podpisanie cyrografu
Mlodszy mąż niemile widziany
Czasu coraz mniej. Oglądam się na 13-tkami lub 14-tkami bo są ładne i wyrośnięte. Starsze już zajęte. Jeszcze pedofilem zostanę
Tiiaaa masz wymagania
Są jeszcze wdowy i rozwódki ale takie to często mają różne dziwactwa.
Za późno moja droga. Już za późno.
Co do tych nieletnich - co się porobiło że córki wyglądają poważniej od matek?
Wdowy bywaja szczesliwe, bo ppzbyly sie garba i takie co maja dobre wspmnienia
Ale wtorny rynek matrymonialny?
Rosyjska ruletka
Umrę w samotności.
Wy to też jesteście oryginalni. Niby rodzina obok a bez przerwy na internetach. Trochę słabo.
Jaka rodzina?
Z rodzina to na zdjeciu sprzed lat