Olej to. Temat halo, halo jest bardziej ambitny XD
Nie mogę olać, żeby nie śmierdziało
O tak. Piękne ukrainki. Będą mi robić również desery. W tym lody.
Ja blokuję. Nie będzie na mnie się @Szczery_do_BULU majątków dorabiał! Nie będę klikał po to żeby “koń” miał jacht na Karaibach
Erotoman!
nie erotoman, tylko Łasuch Gawędziarz
@joko
Zostaw rebus i pisz tu. Twoje odpowiedzi sa rozsadne i nader cenne - jak to juz zaobserwowalam w pytaniou collinsa
Takie same jak wszystkich.
Na temat halo halo, to rzeczywiście można się powymądrzać
@Devil Jedyne co mogę poradzić do dezynfekcja oczu
Również blokuję. I tylko głupia wirtualna polsza każe mi wyłączać ublocka.
To miałaś/masz bardzo mądrą mamę…
Wolę dezynfekować gardło.
Madra to ona jest. Co ma sie wysilac jak inni ugotuja. A na poziomie ugotowac ziemniaki, jakieś jarzyny czy wrzucic kawalek miesa czy drobiu do piekarnika to jest. Poza tym ma knajpke typu obiady domowe i sklep z garmazem dwa domy dalej.
Każda mama powinna umieć zrobić obiad dla swego dziecka. Przynajmniej gotowca podgrzać i podać. W proszku albo słoiku.
Uwaga, ktos tu do nas spada…
Ja tam wolalam jednak pewniaki w postaci produkcji moich przodkow po mieczu. Zreszta moj sw. pamieci maz tez swietnie gotowal.
Ja tylko zmywac nie lubie, ale ktos wymyslil zmywarke
U mamy najlepiej.
Tylko kurła siostrzenica mnie wykolegowała. Teraz często mama robi to co ona wymyśli a nie to co ja. Dramat. Ta mała nie zna się na jedzeniu. Ona chce tylko pomidorową albo pierogi. Ewentualnie spagetti. Ja cenię sobie dania mięsne.
Zacznij od mielonych. Potem powoli przestawiaj dzieciaka na gulasze z roznych mies. Male dzieci miewajs awersje do poslugiwania sie nozem i widelcem przy jedzeniu, a chca byc na tyle dorosłe, ze krojenie przez starszych to wstyd.