Hańba .!

Zgodzicie się, że bardziej haniebne jest nagłaśnianie faktu, że kasa, którą można było przeznaczyć na walkę z rakiem została przeznaczona na tubę propagandową PIS, niż sam fakt przeznaczenia tej kasy na kurwizję? :rofl:

6 polubień

image

3 polubienia

Przewrotnie napiszę, że faktycznie wykorzystywanie chorych i ich prawa do walki o życie po to, by sobie telewizją reklamę robić jest wielce obrzydliwe.

5 polubień

Popłakałem się ze śmiechu.
Pozwólcie że wytrę oko środkowym palcem.

6 polubień

Ty nie bądź taki płaczliwy. Oszczędzaj ten palec na ciekawsze rzeczy a nie na byle oczy będziesz go poniewierał :innocent:

3 polubienia

Zawsze twierdzilam, ze ten gosc to menda.

4 polubienia

I wdzięczny obiekt badań psychiatrów

6 polubień

W sumie powinnam być ponad to i nie mieć takich dziwnych odczuć na widok tego pana obojętnie gdzie: w telewizji czy w prasie. A mam. Jak go widzę ogarnia mnie jakaś ogromna złość. I nie wiem, skąd się bierze. Może to jego aura tak na mnie działa? No, ale na taką odległość? A może to moja podświadomość wariuje?

1 polubienie

No oczywiście…

Czyli co proponujesz? Milczeć?

1 polubienie

A masz jakiś pomysł? Ja tylko z ludźmi rozmawiam, ale i tak niepotrzebnie, bo czują i myślą podobnie, jak ja.

Kazdy psychiatra przy nim moze zwariowac. Ja go pamietam z konca lat 70, kiedy przyjechal podziemie studenckie na wydziale organizowac. Ogon znudzonych TW za nim sie wlokl. Wlasciwie to byl z tego pozytek, bo bylo wiadomo na kogo pozniej uwazac jak sie wodke pije.
Arogancja to mu chyba tylko Kropiwnicki dorownywal.

1 polubienie