Zgodzicie się, że bardziej haniebne jest nagłaśnianie faktu, że kasa, którą można było przeznaczyć na walkę z rakiem została przeznaczona na tubę propagandową PIS, niż sam fakt przeznaczenia tej kasy na kurwizję?
Przewrotnie napiszę, że faktycznie wykorzystywanie chorych i ich prawa do walki o życie po to, by sobie telewizją reklamę robić jest wielce obrzydliwe.
Popłakałem się ze śmiechu.
Pozwólcie że wytrę oko środkowym palcem.
Ty nie bądź taki płaczliwy. Oszczędzaj ten palec na ciekawsze rzeczy a nie na byle oczy będziesz go poniewierał
Zawsze twierdzilam, ze ten gosc to menda.
I wdzięczny obiekt badań psychiatrów
W sumie powinnam być ponad to i nie mieć takich dziwnych odczuć na widok tego pana obojętnie gdzie: w telewizji czy w prasie. A mam. Jak go widzę ogarnia mnie jakaś ogromna złość. I nie wiem, skąd się bierze. Może to jego aura tak na mnie działa? No, ale na taką odległość? A może to moja podświadomość wariuje?
No oczywiście…
Czyli co proponujesz? Milczeć?
A masz jakiś pomysł? Ja tylko z ludźmi rozmawiam, ale i tak niepotrzebnie, bo czują i myślą podobnie, jak ja.
Kazdy psychiatra przy nim moze zwariowac. Ja go pamietam z konca lat 70, kiedy przyjechal podziemie studenckie na wydziale organizowac. Ogon znudzonych TW za nim sie wlokl. Wlasciwie to byl z tego pozytek, bo bylo wiadomo na kogo pozniej uwazac jak sie wodke pije.
Arogancja to mu chyba tylko Kropiwnicki dorownywal.