Nie, tym razem nie forumowo.
W UE chyba pogłupieli ?
Już z podatkiem CO² wyszedł gigantyczny niewypał i dalej chcą biirokratyzowac ? Tym razem zawartość mojego talerza? Może by sie zainteresowali warunkami hodowli?
Nie, tym razem nie forumowo.
W UE chyba pogłupieli ?
Już z podatkiem CO² wyszedł gigantyczny niewypał i dalej chcą biirokratyzowac ? Tym razem zawartość mojego talerza? Może by sie zainteresowali warunkami hodowli?
Będzie szara strefa i nielegalne ubojnie
Czekam aż UE weźmie się za sprawy bezpieczeństwa i technologii zamiast bawić się w głupoty. USA i Chiny nam uciekają
No wiesz, nasza ministra za innowacyjne myslenie i m.in. zmienianie listy zawodow na inna liste, uczenie dzieci, ze obowiazek typu praca domowa nie jest niezbedny do wyrabiania nawyku systematycznosci zarabia 240tys. rocznie.
Nieprawda. To typowa propaganda patoprawicowców. Chiny wprowadzają proekologiczne rozwiązania na wzór unijnych i już prześcigają nas w produkcji prądu ze źródeł ekologicznych. Amerykanie wycofują się z ekologii, ale widać negatywne skutki dla nich. Europejskie ograniczenia technologiczne pozwalają nam mieć leki wielokrotnie tańsze niż w USA, nasza żywność jest czystsza i bezpieczniejsza niż w innych regionach na świecie, ochrona społeczeństwa przed wielkimi korporacjami jest na najwyższym poziomie na świecie. Zapomnieliście jak było trzydzieści pięć lat temu??
Mam obawę, że władzę UE wymyślają swoje pomysły pod kątem, że przeciętnego Niemca lub Francuza będzie stać na spełnianie ich coraz droższych wymagań, ale przecież w UE mieszkają również Polacy, Bułgarzy i Rumunii.