Harmonijny misiek koalski może na chwilę pożyczyć

Na twoim miejscu, @okonek, zapisałbym się na kurs domyślności, ułatwiający Ci skojarzenie, że jeśli autor tematu napisał “koalski”, a nie koala, to najpewniej wie, iż koale to torbacze, a nie niedźwiedzie.

mój woli nie harmonijny karton.

2 polubienia

Oczywiście. Nawet jak pasażer nie posiada prawka, jest zobowiązany wykazać się obywatelską postawą i nie dopuścić do popełnienia wykroczenia lub przestępstwa.

1 polubienie

A mój woli plener. Więcej go nie ma w domu, niż jest.

2 polubienia

Ja nie o Tobie tylko tym leniu newsolapie, ktory nawet sie nie wysilil na spolszczenie tekstu otrzymanego z tlumacza google. Co do Twojej znajomosci harmonijnych trawo i lisciozercow, to nie watpie, ze misia pande od koali odroznisz :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

W której literze słowa koalski ulokowana jest wzmianka, że autor rozróznia ssaki od torbaczy :thinking:

3 polubienia

Moi teściowie mieli kota który wychodził. I po pewnym czasie przestał żreć. Zaniepokoiło ich to a okazało się że menda miała 2 domy i podpiął się pod michę jakiemuś dziadkowi ulicę obok.

2 polubienia

Dobrze, ze to nie byly trojaczki jednojajowe i do tego blondynki. Prokurator pewnie by wymagal kaftanika z przydlugimi rekawkami…

2 polubienia

Tu sie akurat nie dziwie, wsiadnie z pijanym kierowca do auta to podzeganie do przestepstwa jakby nie bylo.

Tylko są osoby u których nie widać. Na węchu też nie można polegać.

1 polubienie

Tak, tak. Zdarzają się nam koale w ogrodzie :slight_smile: jeden nawet całkiem niedawno. Pazury to one mają i nie zawahają się ich użyć. Czasami dają się pogłaskać, ale ten akurat się przestraszył jak mój chłopak go dotknął, wiec już więcej nie próbowaliśmy.

Ten ostatni właśnie dał się głaskać.

3 polubienia

ChybaToTy już dalej nie mogłaś wyemigrować…

Mogłam, mogłam :stuck_out_tongue: dla chcącego nic trudnego.

2 polubienia

Jak wstawiasz zdjęcia, poprzez Facebooka? Nie wstawiałem swoich, od czasu, gdy zlikwidowali ulubioną przeze mnie Picasa3.

Prosto z telefonu. Klikam na tę strzałkę w górę pod oknem pisania po prawej stronie i wybieram opcję “my files”(po polsku pewnie “moje pliki” czy jakos tak). Wybieram zdjęcie i samo się ładuje(jako ciąg znakow. Pojawia się jako zdjecie po opublikowaniu odpowiedzi)

2 polubienia

Jak masz zdjecia w lapku to klikasz w fotke, wybierasz opcje kopiuj grafike i potem bezposrednio wklejasz w odpowiedzi lub pytaniu.
Nie ma potrzeby korzystania z programow posredniczacych.

1 polubienie

To, że mam zdjęcia w laptku, to chyba nie znaczy jeszcze, że są one w necie?

Nie jestem pewien, ale dzięki, spróbuję wypróbować, choć ze sceptycyzmem… Na starym Pytamy wstawiałem łatwo dziesiątki atrakcyjnych składanek, a po likwidacji Picasy3 nie wierzę, że tu by się jeszcze jakieś dało poskładać.

Chodzi o sposob wstawienia zdjec na forum. Mozesz wstawiac bezposrednio z lapka lub telefonu, nie musisz umieszczac ich w necie.

1 polubienie