Kaczor za granicę nie wyjeżdża.
On ma w d…, że euraki droższe …
A po co szukać w gazetach. Ja na tym forumie od dawna o tym piszę. Właściwie od 2016
Ja też … To mnie pocieszali, że i tak euro słabsze niż ileś lat temu
I teraz godej z takimi …
Dla nas im drożej, tym lepiej. Gorzej z miejscowymi. Szkoda mi tych, co nie głosowali na PiS, bo ci, co głosowali sami tego chcieli, więc mają. A to nie koniec. Przy tych patałachch rządowych zrobi się jeszcze ciekawiej.
To chyba dobrze ze mocne euro xd moge przyjechac do polski i mam mnostwo kasy
Wyżej też to nadmieniłem. Tylko, że ta polska kasa będzie mniej warta.
Tym, co głosowali na PiS życzę, by dostali to co im ten PiS w rzeczywistości proponuje …
W 100%
Może wtedy … Może nieco zmądrzeją … Ale wątpię.
Rząd zarabia na inflacji.
Chwilowo, a później tracił będzie, tak, jak wszyscy.
Prezesowi cos się ostatnio macilo w głowie, ze za 100 dolarów miesiecznie to się zylo jak panisko…
W PRL, przed reformą Balcerowicza i wprowadzeniem wymienialnosci zlotowki i podstaw gospodarki rynkowej. Ten powrot do przeszlosci moze się ciężka czkawką odbic. Albo koniecznoscia ogloszenia niewyplacalnosci i kolejna renegocjacja długów. Panstwa jako takie nie bankrutuja.Tylko teraz to juz nie ma czego wyprzedawać.
Drugi Afganistan pod rzadami talibów?
P.S. dobrze, ze harmonijny kolega ma wolne. Chyba do jutra?
Nie. Ta inflacja i drożyzna zmiecie ten rząd.
Oby, ale naprawianie szkód potrwa dlugo.
Niewątpliwie. I następny rząd stanie się tego ofiarą. Tak, jak Balcerowicz. To, co on zrobił ze złotym, PiS już zniszczył.
Mowa o tym, co lubi zadymy na portalu?
ptak wodny
Nie pamietam, zeby byl zadymiarzem, odlecial w nieznane jeszcze na starym pytamy.
Ten , o ktorym myslisz to brazowe kawalki wstawial.
A gdzie tu mowa o ptaku wodnym?
Po kolei. Pytania sie mi
pokrecily.
Sprawa ptaka wodnego dotyczyla wątku siusiania na scenie.
A harmonijny kolega to powszechnie nam znany osobnik na etacie błazna forumowego. Chwilowo wyciszony za nazywanie moderacji szmaciarą. Dobrze, ze nie wiadomonacyjna, bo w chałacie nie zwyklam chodzic
Nic się nie stało. A że harmonijny to błazen, to ogólnie wiadomo …
U takich to powszechne.
Z pisem jest podobnie. Jacy oni to sprawiedliwi, jacy kuźwa prawi …