- Nie
- Tak
- Trudno powiedzieć
- Odrębne zdanie przedstawiam osobno
0 głosujących
0 głosujących
Mam sie dobrze. Jak zwykle z resztą.
.to tyllko sport.
Ich zmartwienie, ja tym razem sie o nieharmonijna skrzynke piwa nie zakładałam. Wiec jestem dwie do przodu z okazji poprzednich wygranych.
Dlaczego? Jeszcze mają szansę na medal.
Ale nie na złoty ani srebrny, jak przystałoby mistrzom świata, i to podwójnym. A tak, to nawet brązowy mają niepewny…
Nieważne, każdemu może się zdarzyć wpadka, a chłopacy dobrze grają.
Przeciwnik był lepszy w dzisiejszym meczu i tyle.
Pomijam fakt stronniczego i mało profesjonalnego sędziego.
No jak pomijasz fakt rzekomo stronniczego sędziowania, to sama uznajesz, że nie miało takie hipotetyczne wpływu na wynik spotkania.
Pomijam w rozmowie z Tobą, bo nie mam zamiaru rozmawiać, o tym patałachu.
Moim zdaniem nie był ani patałachem, ani nieprofesjonalistą, ani nie był stronniczy. Słoweńcy wygrali z zawsze silną Rosją, grali lepiej od Polaków we wszystkich elementach Nasi się męczyli w atakach/kontratakach, mając piłki do skończenia ich skutecznym atakiem, nie potrafili tego. Tak gra słaba drużyna, bo kiedy mieliby zdobywać punkty, jak nie z ataku/kontrataku.
Dali Chorwata Slowencom? Dobrze uslyszalam?
Tak i do tego wywierali na nim presję.
A ja ma jeszcze inne zdanie na ten temat.
Włoski trener Słoweńców miał naszych siatkarzy lepiej rozpracowanych, niż nasz Słoweńców, i dlatego Słoweńcy potrafili zneutralizować dotychczasowe atuty Polaków. Nasi zawiedli we wszystkich elementach i na każdej pozycji. Jedynie Olek Śliwka nie zawiódł, ale mało grał. Nie byli wystarczająco skoncentrowani, nie nastawili się na twardą walkę o każdy punkt. Mając 5 pkt. przewagi w pierwszym secie, potrafili go przegrać, zupełnie nie jak profesjonaliści.
Coz,to jest sport.
Ktos musi przegrac,by mogl wygrac ktos.
Przegrali?!!
Co za pajace. Tak to jest z polskimi sportami. Najważniejsze mecze przegrywamy.