I co ? Miał być jak zawsze "obiektywny" wywiad tvn a wyszedl atak na opozycje

Czyli jednak zwolennicy tvnu, sami wiedzą, że nie są to do końca wolne media ? XD Stąd takie reakcje na przecież normalne pytania dziennikarki xd

Obrzydza przez przypadek opozycje XD Miala nie zadawac nieodpowiednich pytan buehehe

Biznes to biznes.
TVN a walczy o zycie, a tonący brzytwy sie chwyta.
A PO się ta nauczka przyda.
Moze w koncu zrozumieja jak brudną grę prowadzi PiS?
Chociaż im to zdrowia zyczyc, bo na rozum za późno.

1 polubienie

Zaraz, chwileczkę, a za co tu jakieś pretensje do tvn? Przecież, to ich dziennikarka zadawała niewygodne pytania dla opozycji. Pytania, z którymi się zgadzam. To nie tvn jest nieobiektywny, a ci, przeciwnicy PiS, którzy krytykują tą panią. I tu widzę problem. W tvp Kurskiego, takich redaktorów, jak ta pani, nie ma. Właśnie tvn wykazała tu obiektywizm, którego od lat nie ma w tvp.

2 polubienia

a jak opozycji nie odpowieda glaskanie pod wlos? to tez nie jest objaw braku obiektywizmu.
teraz @birbant to wszyscy politycy poglupieli - zapetlili sie w zeznaniach
naz gumowy kolega chcialby jakas prowokacje przeprowadzic, ale cos ciezko idzie. ale jak sadze kolega @GumowaFoka jeszcze nad tym popracuje… :rofl: :rofl: :rofl:

Przecież nie o opozycję chodzi w pytaniu, a o obiektywizm tvn. Chyba, że źle zrozumiałem… :shushing_face:

za gumowymi sciezkami to gorzej jak za kotem. :wink:

Chciał uderzyć w tvn, ale nie wyszło.

1 polubienie

na zlosc babci odmroze sobie uszy.

1 polubienie

Tak to już jest, jak się czyta na kiblu i strasznie bardzo chce się dowalić tym o innych poglądach. :rofl: Wychodzi skucha. :joy:

1 polubienie

Lex TVN ma trafić do sejmowej zamrażarki.
Oni to potrafią bałaganu narobić.

1 polubienie

W jaki tvn? W ludzi ktorzy go krytykuja

To źle Cię zrozumiałem. Tak, ci ludzie, którzy krytukują tę dziennikarkę są nieobiektywni.

A z tym kiblem żartowałem. Sam w młodszych latach książki podczas srania czytywałem. I, kurna, podczas jedzenia też… :+1:

1 polubienie

i nikt Cie nie zabil za zbyt dlugie zajmowanie WC?

Prawie. Chyba instynkt matczyny powstrzymywał moją mamusie przed synobójstwem… :rofl:

1 polubienie

W koncu mam troche czasu…
Chodzilo mi nie o atakowanie tvnu, chociaz pewnie troche tak wyszlo, juz z przyzwyczajenia xd

W calym temacie chodzilo mi o jakies takie zaklamanie zwolennikow opozycji niektorych, widzow tvn, ktorzy tak jezdżą po TVP za to co ona wyprawia, tak są niby za wolnymi i niezaleznymi mediami a tu nagle mają coś do tego wywiadu w którym zadawane są jakieś złe(?) pytania?
To o jakich oni mediach mówią? Nie oglądam tego programu na co dzien i nie wiem jak tam zwykle przepytują opozycje, ale przeciez te pytania były normalne, takie w stylu polsatu ktory pokazuje ze nie popiera niby pisu ale tez opozycji…

Moze jest tak ze amerykanie dogadali sie z pisem i teraz tvn chce pokazac sie z lepszej strony? Moze mniej jezdzic po pisie?? Mniej lizać opozycji? I to sie widzom nienpodoba? XD

To samo bylo ostatnio z tą mszą beatyfikacyjną xd tvn 24 transmitowal w niedziele całą msze na antenie i znowu hejt zwolennikow opozyxji ze jak tvn moze transmitowac msze XD

Tvn chce pokazac ze jest dla kazdego pewnie a to sie ich widzom opozycyjnym moze nie podobać i tu widać jakich chcą mediów na prawde. Chcą swoich mediów xd

1 polubienie

Niezależnie od tego, jak by oceniać nie wszystkich przeciwników PiSu, smutna prawda jest taka, że pisowski tvp zeszło poniżej wszelkiiego dna.

Akurat, co do mszy, to mnie też się to nie podobało, bo dla mnie nie jest to żadnym wydarzeniem zasługującym na taki rozgłos. To jest święto katolików i niech na]w tym się ograniczy. Co do samego Wyszyńskiego, to się wstrzymam i niech sobie on będzie następnym świętym. Gorsze szuje są w tym gronie, niż on.

2 polubienia

@GumowaFoka Ale dziś od nas ruskie łomot dostały. :+1: :beer: :+1:

2 polubienia

A to dobrze. Chociaz wolabym zeby cos w noge wygrali z nawet niekoniecznie Brazylią XD w siatke nie czuje tych emocji bo wiem ze co impreza to nasi w czolowce

1 polubienie