I co z tego, że protestujemy?

1 polubienie

Kazdy rząd odrywany od koryta na poczatku nazywa protestujacych wichrzycielami i chuliganami…

1 polubienie

Elsie, to nie ma tak, że nic z tego. Jeśli mi się np. coś bardzo nie podoba i gryzę się tym i myślę, że jestem z tym może sama, a nagle czytam coś takiego, co wstawiłaś, to wiem już, że nie jest to moje widzimisię, że komuś jeszcze się to nie podoba i że jest takich osób więcej, odważniej więc mówię o tym głośno lub piszę. Od takich “drobiazgów” czasem zaczynają się zmiany.

3 polubienia

Ja myślę że ta ustawa w obecnym kształcie nie przejdzie. Nie możemy stracić USA jako sojusznika.

1 polubienie

ja bym tego az tak pewna nie byla, szalenstwo trwa i ma sie dobrze.

Ich powinno się leczyć. Tylko ojczyzny żal.

2 polubienia

poddanie leczeniu sie w Polsce jest dobrowolne… chyba, ze kogos osobiscie zabijesz.

1 polubienie

I to byłoby najlepsze… :joy:

A ja sie zastanawiam nad tym dlaczego płaczący tvn uważa, że gdy go kupi społka państwowa to nie będzie wolnych mediów? Przecież jest polsat. Polsat czyli zdexydowanie najbardziej bezstronne obiektywne media w TV, bo oni pokazują taką samą prawde o pisie jak tvn(przyjmujac ze tvn mowi prawde)ale nie podniecają sie przy okazji hejtując kpiąc czy nie robia swojej propagandy jak tvn…

Dlaczrgo ani słowa o tym że jest Polsat? To ma na celu wzmocnic przekaz? Ze jak nie my to tylko przekaz rządowy, a może nikt nie wpadnie na to ze sa inne media jeszcze xd

Po prostu to konkurencja i wiadomo ze nie robi sie reklamy tak?
Glupio wyglada takie egoistyczne zachowanie tvn dlatego to napisalem… no ale rozumiem w sumie… walcza przrciez przede wszystkim o siebie…

Za Polsat się wezmą, jak załatwią tvn.

1 polubienie

Polsat to juz sie dawno niczym ladacznica sie sprzedal i usilnie pracuje nad oglupianem spoleczenstwa. Rownie skutecznie jak TVPiS.

No co ty… polsat jest spoko i nie jest tak irytujacy jak tvn. Oczywiscie wole ogladac tvn24 niz polsat news, ale nie ma to akurat z tym nic wspolnego. Przez to ze tvn lubi tak ujadac na pis, pdzynajmniej cos sie dzieje xd

wiesz jak błogo sie zyje nie majac w ogole polskiej telewizji?
co tam trzeba to mozna sobie poczytac w necie konfrontując zrodla. nabierasz dystansu do tego cyrku.

1 polubienie