I jak tu nie wierzyć w reinkarnacje?

https://plotkibiznesowe.pl/2021/04/06/czarnek-chce-likwidacji-pan-i-zastapienia-ja-tworem-zaleznym-od-rzadu/
Towarzysz Trofim Łysenko z grobu powróci? bo na bezrobocie nie będzie mógł narzekać.
co prawda powstanie w 1951 Polskiej Akademii Nauk połączone było z likwidacją Polskiej Akademii Umiejętności oraz Towarzystwa Naukowego Warszawskiego i miało na celu podporzadkowanie uczelni i naukowców radosnej ideologii komunizmu, to jednak z upływem lat ewoluowało i stało się tworem w miarę niezależnym. Pewnie, ze jakaś reforma tam by się przydała, ale to ma raczej związek z brakiem nakładów na naukę i dość specyficznym ustrojem samej organizacji - powodującym oderwanie się od rzeczywistości - nawet najciekawsze pomysły często nie maja szans na realizacje. ale na litość boska mamy 2021 a nie 1951, chyba, ze PiS już opanował podróże w czasie?

Od razu oddajmy młodzież episkopatowi
:rainbow:

tu juz nie chodzi o mlodziez, a o doroslych powaznych ludzi - i do tego naukowcow.
skonczy sie tym, ze bedzie jak za czasow Curie-Sklodowskiej - kariera naukowa za granica i zyski z wynalazkow tez? Nastepny krok to opluwanie wyszyskich emigrantow jako zdrajcow narodu zyjacego pod swiatlym kierownictwem jedynej slusznej partii.
czarno to widze, oj czarno.

Jedyna słuszna nauka pochodzi od Boga. To on inspiruje naukowców.
Gdy zabraknie nadziei, gdy spłoną wszystkie księgi sięgnąć należy do źródła - Boga
:grin:

Wyborcom PiSu żadne tam PANy potrzebne nie są.

Im wystarcza pan na Żoliborzu.

To nie reinkarnacja ale bardzo silna inspiracja

Ja to juz nie wiem czy sie smiac, czy plakac?

Lepiej na zimne dmuchać… :star_struck: