I znów vege mleka

Ale dla mnie brak cenzury to oszukiwanie klienta. Porównam to do podróbek markowych rzeczy. Niby takie same ale jednak zabronione. Dla mnie mięso to mięso a mleko to mleko.

3 polubienia

Jedząc sałatę zieloną ze śmietaną zawsze jadł będę sałatę zieloną ze śmietaną i żadne nazwy tego nie zmienią. Jeżeli soję nazywa się mięsem, to jest tylko iluzja, inaczej fikcja. Zaznaczam, że nie mam nic do tego, co kto je. Ale rzeczy nazywam po imieniu.

4 polubienia

To samo uważam. Jedz co chcesz ale nie kłam . Nie nazywaj papki z roślin mięsem a zmiksowanego grochu mlekiem.

3 polubienia

Tak. Zresztą takie iluzje nie tylko jedzenia dotyczą.

1 polubienie

Nie klam,powinno dotyczyc kazdej dzialalnosci takiego twora jak ue.Najwiekszym klamstwem jest poprawnosc polityczna.
Zadne inne klamstwo nawet sie do tego nie zblizylo.

4 polubienia

Masz rację . podobnie powinno być z posłami i euroosłami. Jak zmieniłeś poglądy to zrezygnuj z bycia przedstawicielem. Wybierałem np lewicę bo nie chciałem PIS a teraz oni z PIS się frateryzują? Ale do tematu. Jak zamawiam stek to chcę być pewien że jest z mięsa a nie z fety.

2 polubienia

Synek, ospusc propagandę to i smacznie zjesz

Raz przez pomyłkę kupiłem vege burgera. Ani smaku, ani czegokolwiek co może nakarmić. Ale to ja pomyliłem.

1 polubienie

Odpuść Waść
Mielony z burgerow bywa ratowniczkien po wojnie nuklearnej.
A lepsze knajpy beda podawac zarcie chińskie

1 polubienie

Nie odpuszczę. I nie dam sobie burgera z owoców wcisnąć.

Ale ja o miesnym
Otruc mnie chcesz?

1 polubienie

A co mięsa nie jadasz?

Mleko z soji? A jak się tę soję doi?

1 polubienie

No więc własnie. Nie jestem przeciwny vege ale niech sobie nazywają jedzenie po swojemu.

2 polubienia

Tiaaa :laughing::laughing::laughing:
Króliczego. Kotow u psów.
Ze wzgledow ideoloficznych

Polowanie na padline ?

1 polubienie

Dziwne to wszystko… Zmienili i teraz wracają? A co z ptasim mlekiem? :thinking:

1 polubienie

nie mleko a mleczko

1 polubienie

Nie lubię gdy UE zajmuje się głupotami.

3 polubienia

Czekaj za chwilę będzie vegańska wódka i piwo.

1 polubienie

Może być. Będzie do kiełbasy. Byle zimna.

1 polubienie