I znów Ziemia okrązyła Słońce. Z tej okazji życzę

…wszystkim współpodróżującym

1. Aby ta podróż odbywała się w kolejnym roku w dobrym zdrowiu i pomyślnosci wszelkiej oraz najlepiej wygodnie i bezproblemowo
  2. Gdyby jednak tych problemów nie dało się uniknąć - siły i mądrosci do ich pokonania
  3. Oraz byśmy się w tym samym gronie spotkali za rok w tym samym miejscu kosmosu…

Biorąc po uwagę fakt, że nasza galaktyka wykonuje ruch obrotowy i dodatkowo zmienia swoją pozycję ruchem liniowym, i że ogólnie cały wszechświat jest w ciągłem ruchu, jeżeli już odnosisz się do kosmosu, nigdy nie jest dane drugi raz znaleźć się w tym samym miejscu. Jak śpiewała Kiedyś Kora przy akompaniamencie muzyków Maanamu do słów Szymborskiej, nic dwa razy się nie zdarza.

Tym optymistycznym akcentem żegnam się z Wami w Starym roku w nadziei rychłego spotkania w Nowym, życząc wszystkiego naj naj naj …:wink:

Dlaczego ta pani z prawej ma erekcje? :rofl:

Każdy widzi co chce?
:rofl::rofl::rofl:

No nieee…
To ręka
Kazdy widzi co chce
I oczywiscie zwraca uwage na najmniej istotny szczegol
Prosze pana

A to ciekawe, dziekuję za nową wiedzę.
W takim razie - w innym miejscu lecz tym samym zacnym gronie
(Oczywiscie przy dobrym zdrowiu i apetycie)

Podobno jak kosmici przybyli na ziemię i zobaczyli Jezusa na krzyżu to powiedzieli: kurna oni są poje*ni, spie#my stąd!

:face_with_tongue:

A miales chyba poczekac z piciem do po pracy :pensive_face:

Kolega sie pewnie nie przyznaje, ale mial zalegly urlop.

Ja tam nie znam się na tych obrotach ciał niebieskich ale czuję,że się starzeję.

Idź do jedynki, to się wszystkiego dowiesz. Tylko uważaj!!! Tam zmuszają do udziału w różnych konkursach o Koperniku. Wiem z autopsji!!! Ostrzegam!!! :grin:

Do jedynki to pod górkę a ślisko jest..to może jednak nie :wink:

Wolę pozostać z błogą niewiedzą.Teraz takich ludzi potrzebują-w USA np. na prezydenta.Lubią niedouczonych.

Pod górkę? Mi to mówisz? Osiem lat tak chodziłam :grin:

Jak będziesz kandydował, to zawiadom! Zagłosuję!

Nie ma sprawy..!

Ale się cieszę,że dostanę chociaż jeden głos.

Bo takie mamy czasy :joy:

No to wszystkiego naj,naj i wszelkich spełnień w nowym roku!!!
Miniony uważam za udany i bardzo bym chciał powtórki w jakiejś zbliżonej formie…Najważniejsze to wierzyć i mieć marzenia :smiley: :clinking_glasses:

Właściwie to nowy rok zaczął się 22 grudnia,ale mimo to życzę wszystkim dobrego zdrowia i spokoju..!