I znów Ziemia okrązyła Słońce. Z tej okazji życzę

…wszystkim współpodróżującym

1. Aby ta podróż odbywała się w kolejnym roku w dobrym zdrowiu i pomyślnosci wszelkiej oraz najlepiej wygodnie i bezproblemowo
  2. Gdyby jednak tych problemów nie dało się uniknąć - siły i mądrosci do ich pokonania
  3. Oraz byśmy się w tym samym gronie spotkali za rok w tym samym miejscu kosmosu…
6 polubień

3 polubienia

Biorąc po uwagę fakt, że nasza galaktyka wykonuje ruch obrotowy i dodatkowo zmienia swoją pozycję ruchem liniowym, i że ogólnie cały wszechświat jest w ciągłem ruchu, jeżeli już odnosisz się do kosmosu, nigdy nie jest dane drugi raz znaleźć się w tym samym miejscu. Jak śpiewała Kiedyś Kora przy akompaniamencie muzyków Maanamu do słów Szymborskiej, nic dwa razy się nie zdarza.

Tym optymistycznym akcentem żegnam się z Wami w Starym roku w nadziei rychłego spotkania w Nowym, życząc wszystkiego naj naj naj …:wink:

5 polubień

Dlaczego ta pani z prawej ma erekcje? :rofl:

1 polubienie

Każdy widzi co chce?
:rofl::rofl::rofl:

3 polubienia

No nieee…
To ręka
Kazdy widzi co chce
I oczywiscie zwraca uwage na najmniej istotny szczegol
Prosze pana

2 polubienia

A to ciekawe, dziekuję za nową wiedzę.
W takim razie - w innym miejscu lecz tym samym zacnym gronie
(Oczywiscie przy dobrym zdrowiu i apetycie)

4 polubienia

Podobno jak kosmici przybyli na ziemię i zobaczyli Jezusa na krzyżu to powiedzieli: kurna oni są poje*ni, spie#my stąd!

:face_with_tongue:

2 polubienia

A miales chyba poczekac z piciem do po pracy :pensive_face:

2 polubienia

4 polubienia

Kolega sie pewnie nie przyznaje, ale mial zalegly urlop.

2 polubienia

Ja tam nie znam się na tych obrotach ciał niebieskich ale czuję,że się starzeję.

1 polubienie

Idź do jedynki, to się wszystkiego dowiesz. Tylko uważaj!!! Tam zmuszają do udziału w różnych konkursach o Koperniku. Wiem z autopsji!!! Ostrzegam!!! :grin:

2 polubienia

Do jedynki to pod górkę a ślisko jest..to może jednak nie :wink:

Wolę pozostać z błogą niewiedzą.Teraz takich ludzi potrzebują-w USA np. na prezydenta.Lubią niedouczonych.

2 polubienia

Pod górkę? Mi to mówisz? Osiem lat tak chodziłam :grin:

Jak będziesz kandydował, to zawiadom! Zagłosuję!

3 polubienia

Nie ma sprawy..!

Ale się cieszę,że dostanę chociaż jeden głos.

2 polubienia

Bo takie mamy czasy :joy:

1 polubienie

No to wszystkiego naj,naj i wszelkich spełnień w nowym roku!!!
Miniony uważam za udany i bardzo bym chciał powtórki w jakiejś zbliżonej formie…Najważniejsze to wierzyć i mieć marzenia :smiley: :clinking_glasses:

3 polubienia

Właściwie to nowy rok zaczął się 22 grudnia,ale mimo to życzę wszystkim dobrego zdrowia i spokoju..!

4 polubienia