Idę spać a wy?

Moze Karlsson strychowiec to jest… :thinking: oby tylko sufit na glowe @joko nie spadl, bo ja tez sie boje.

1 polubienie

Ten Karlsson ma mieszkanie dwupoziomowe i sąsiadka mieszkająca obok niego też ma dwupoziomowe. Czasem fotki nie oddają w pełni obrazu rzeczywistości :grin:
Mój poprzedni sąsiad był bardzo cichutki, pani co mieszkała wcześniej pukała ciągle, bo łaziła w szpilach po mieszkaniu. Pewnie zryła wszystkie podłogi, bo poprzednik obecnego wymieniał je. Na razie nowy właściciel wygląda i zachowuje się sympatycznie. Może będzie też dobrym sąsiadem.

1 polubienie

Może to zakamuflowany włamywacz :roll_eyes: muszę spać, bo jutro prawie świtem wstanę :person_in_bed: :kissing_face_with_closed_eyes:

1 polubienie

Miłych snów. :slightly_smiling_face: :blossom:

1 polubienie

??? Czyli nie trucizna?

Nie wiem o co chodzi z trucizną, ale poprzedni właściciel tego mieszkania był bardzo dobrym sąsiadem, bo wcale go nie było słychać i po prostu mam nadzieję, że ten też taki będzie. :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Tak. Trucizna , zeby to zdefiniwac? W kwestii sąsiada? ktoś wspólpracujacy.

1 polubienie

Zamiast spać oglądam filmy. Wczoraj nowy Frankenstein i Wielki marsz według książki S. Kinga. Oba filmy polecam

1 polubienie

Frankenstein? Cos nowego wymyslil?

1 polubienie

:grey_heart: :face_blowing_a_kiss: :grey_heart:

mówię Wam dobranoc :grey_heart: @Devil przeklal to forum i teraz jest niezabezpieczone

:frowning: :frowning: :frowning: nikogo nie ma

1 polubienie

Bo Pytamy nikogo nie wpuszczało. :frowning:

1 polubienie

Juz pewnie nawet @Devil slodko pochrapuje po kapieli :person_taking_bath: :sleeping_face:

1 polubienie

@Nunu zlituj się… Chrapanie uważasz za słodkie? :wink:

1 polubienie

Wpuszczalo, tylko niebezpiecznie bylo.

2 polubienia

Mnie nie wpuściło. Mój antywir nie dał mi szans.

1 polubienie

Kolezanka nas jeszcze niejednym zaskoczy…

2 polubienia

no w koncu sie chyba umyl, co? :wink:

Chyba w smole sie wykąpal?

1 polubienie