Po rozbiciu Sakari [wreszcie!!!] pora na finał tego turnieju.A tu czeka,będąca na fali,Estonka,Anetka Konteveit.
Zagwozdka bo mecze z nią nigdy nie są łatwe.Zresztą finał bez emocji???To jak Hitchcock bez suspensu…
Uparta jest nasza zawodniczka…Wciąż sie podnosi i dalej walczy.Z coraz lepszym skutkiem.Gdy na nią patrzę,jestem dumny!!!
Za kilka godzin ten nietypowy finał…Bez rosyjsko czeskich amerykanek oraz samych amerykanek
Trzymajmy kciuki!!!
Ale z Ciebie rasista
Że co?
Cywilizacja białego człowieka
I pewność ręki
Nie bredz…Nie wiesz co napisać to nie nabijaj sobie konta bredniami nie na temat,ok.?
Nie ruszaj trupa OK?
Ludziom sie na glowe bomby walą
Jak Ci sie nie podoba normalność to ogłoś żałobę i zamknij temat.A jak nie to nie przeszkadzaj,ok.?
Kłótliwy jestes jak cholera
Dokladnieszy od globusa
Trzymać się tematu
To Ty jesteś złośliwa a jako moderatorka powinnaś znać moje prawa.I ja sobie nie życze śmieci w temacie.Od zawsze.
Wiesz ze tego nie zrobię ,
Moder ma na prawo do błędów
Nie traktuj mnie z buta
Zlosliwosc poległa na przrkostwie
W punkt.
W każdym temacie gdzie nie wleziesz jest Okonek . Też mnie to wkurza. Tym bardziej że większość to jakieś brednie, cokolwiek napisać byleby było .
Prawo silniejszego w demokracji
Nie. To nie prawo silniejszego tylko szukanie atencji głównie za pomocą wiedzy z internetu ściągniętej na potrzeby chwili i brak życia poza Pytamy.
co do braku zycia??? chce zyc poki co
nie wszysko zloto co swieci
Taaaa. Gdzie to życie jak od rana do nocy tu jesteś i komentujesz każdy post jak leci byleby komentować?
Sorry @collins02 za ten spam. Już milczę.
Ja nie zyje netem choc w razie porzeby👀wiosna będzie