Iga podbija Katar!

Po rozbiciu Sakari [wreszcie!!!] pora na finał tego turnieju.A tu czeka,będąca na fali,Estonka,Anetka Konteveit.
Zagwozdka bo mecze z nią nigdy nie są łatwe.Zresztą finał bez emocji???To jak Hitchcock bez suspensu…
Uparta jest nasza zawodniczka…Wciąż sie podnosi i dalej walczy.Z coraz lepszym skutkiem.Gdy na nią patrzę,jestem dumny!!!
Za kilka godzin ten nietypowy finał…Bez rosyjsko czeskich amerykanek oraz samych amerykanek :upside_down_face:
Trzymajmy kciuki!!!

Ale z Ciebie rasista

Że co? :face_with_raised_eyebrow:

Cywilizacja białego człowieka

I pewność ręki

Nie bredz…Nie wiesz co napisać to nie nabijaj sobie konta bredniami nie na temat,ok.?

1 polubienie

Nie ruszaj trupa OK?
Ludziom sie na glowe bomby walą

Jak Ci sie nie podoba normalność to ogłoś żałobę i zamknij temat.A jak nie to nie przeszkadzaj,ok.?

Kłótliwy jestes jak cholera
Dokladnieszy od globusa
Trzymać się tematu

To Ty jesteś złośliwa a jako moderatorka powinnaś znać moje prawa.I ja sobie nie życze śmieci w temacie.Od zawsze.

1 polubienie

Wiesz ze tego nie zrobię ,:innocent::love_you_gesture:

Moder ma na prawo do błędów
Nie traktuj mnie z buta

Zlosliwosc poległa na przrkostwie :star_struck:

W punkt.
W każdym temacie gdzie nie wleziesz jest Okonek . Też mnie to wkurza. Tym bardziej że większość to jakieś brednie, cokolwiek napisać byleby było .

Prawo silniejszego w demokracji :innocent::speak_no_evil:

Nie. To nie prawo silniejszego tylko szukanie atencji głównie za pomocą wiedzy z internetu ściągniętej na potrzeby chwili i brak życia poza Pytamy.

co do braku zycia??? chce zyc poki co

nie wszysko zloto co swieci

Taaaa. Gdzie to życie jak od rana do nocy tu jesteś i komentujesz każdy post jak leci byleby komentować?

Sorry @collins02 za ten spam. Już milczę. :slightly_smiling_face:

Ja nie zyje netem choc w razie porzeby👀wiosna będzie

Iga podbija Katar, a w tym samym czasie Kolejorz podbija Szczecin :smiley:

1 polubienie