Czy Arnold po raz kolejny będzie próbował uratować świat, mimo że Bruce Willis’owi i Spolce ta sztuka wielokrotnie się nie powiodła?
Jak to?
Willisowi zawsze,koniec koncow,wszystko sie udawalo.
Potrafil nawet Samuelowi L.Jacksonowi powiedziec:“Jestes pieprzonym rasista!” ![]()
Wielokrotnie naprawiał , ale po krótkim czasie wszystko się znów psuło i trzeba było krecić nowy film. ![]()
Nie oglądałam Terminatora , nie lubie Arnolda w przeciwieństwie do Brusika ![]()
Pozwolę sobie zgadnąć dlaczego.
.blond wlosy cuda czynią.
Akurat w tym filmie i z tym kolorem włosów niekoniecznie.
Lubię jego szelmowskim wyraz twarzy , krzywy uśmieszek jupijajej ![]()
W filmie Łzy słońca fajnie zagrał , lubię oglądać powtórki.
Ludzie lubią fajerwerki, płacą za ich oglądanie, to się je produkuje. Jest zadowolenie odbiorców, a kasa się zgadza.
Lubię gościa, ale wolę Estwooda i Bronsona. Takowoż Belmondo i Delona.
Jakoś mnie nie rusza ten szelmowski wyraz twarzy.![]()
Żeby Cię ruszał, to musiałbyś mieć cycki i co innego między nogami. ![]()
W sumie spoko gość.
Arnold jest drewniany jak tylko aktor byc moze…Znam gorszych jak np. Wesley Snipes…
Arnoldowi jednak zdarzaja sie niezle filmy jak np. Eraser.
Arnold będzie tylko maskotka, tak jak w poprzedniej części. A szkoda, bo chętnie zobaczylbym go jako postać negatywna jak w Terminator 1
Radzę pierw przeczytać jak to Arnold rozpoczął karierę filmowa
nie wiem, ja jako konserwatywna kinomanka wolalabym niektore “terminatory” zapomniec - tak od edit: czwartej czesci w gore. (o franczyzie typu serial, gry i komiksy litosciwie nie wspominajac)
jesli uda sie Arnoldowi wskrzesic ducha pierwszych filmow? cieszylaby sie bardzo.
Trójka była lepsza od części czwartej i piątej, więc trylogia jest bardzo ok. Nie rozumiem co Ci się nie podoba w trójce
nie zrozumiales - do trzeciej czesci jest OK, schody zaczely sie powyzej.
Napisałaś “od trzeciej części”
dobra, nie marudz, edytowalam - teraz jasne?
To ja bardziej H.Forda i J.Reno .