i'll be back

Czy Arnold po raz kolejny będzie próbował uratować świat, mimo że Bruce Willis’owi i Spolce ta sztuka wielokrotnie się nie powiodła?

1 polubienie

Jak to?
Willisowi zawsze,koniec koncow,wszystko sie udawalo.
Potrafil nawet Samuelowi L.Jacksonowi powiedziec:“Jestes pieprzonym rasista!” :smile:

2 polubienia

Wielokrotnie naprawiał , ale po krótkim czasie wszystko się znów psuło i trzeba było krecić nowy film. :joy:

2 polubienia

Nie oglądałam Terminatora , nie lubie Arnolda w przeciwieństwie do Brusika :grin:

2 polubienia

Pozwolę sobie zgadnąć dlaczego.2

.blond wlosy cuda czynią.

2 polubienia

Akurat w tym filmie i z tym kolorem włosów niekoniecznie.
Lubię jego szelmowskim wyraz twarzy , krzywy uśmieszek jupijajej :wink:
W filmie Łzy słońca fajnie zagrał , lubię oglądać powtórki.

1 polubienie

Ludzie lubią fajerwerki, płacą za ich oglądanie, to się je produkuje. Jest zadowolenie odbiorców, a kasa się zgadza.

1 polubienie

2 polubienia

Lubię gościa, ale wolę Estwooda i Bronsona. Takowoż Belmondo i Delona.

4 polubienia

Jakoś mnie nie rusza ten szelmowski wyraz twarzy.:smile:

2 polubienia

Żeby Cię ruszał, to musiałbyś mieć cycki i co innego między nogami. :stuck_out_tongue_winking_eye:

W sumie spoko gość.

1 polubienie

Arnold jest drewniany jak tylko aktor byc moze…Znam gorszych jak np. Wesley Snipes…
Arnoldowi jednak zdarzaja sie niezle filmy jak np. Eraser.

3 polubienia

Arnold będzie tylko maskotka, tak jak w poprzedniej części. A szkoda, bo chętnie zobaczylbym go jako postać negatywna jak w Terminator 1

Radzę pierw przeczytać jak to Arnold rozpoczął karierę filmowa

nie wiem, ja jako konserwatywna kinomanka wolalabym niektore “terminatory” zapomniec - tak od edit: czwartej czesci w gore. (o franczyzie typu serial, gry i komiksy litosciwie nie wspominajac)
jesli uda sie Arnoldowi wskrzesic ducha pierwszych filmow? cieszylaby sie bardzo.

Trójka była lepsza od części czwartej i piątej, więc trylogia jest bardzo ok. Nie rozumiem co Ci się nie podoba w trójce

nie zrozumiales - do trzeciej czesci jest OK, schody zaczely sie powyzej.

Napisałaś “od trzeciej części”

dobra, nie marudz, edytowalam - teraz jasne?

To ja bardziej H.Forda i J.Reno .