Wszelkie opowieści, mity, legendy o iluminatach współczesnych są nadal tylko mitami, opowieściami, a rzekłbym, że tylko zwykłym łgarstwem.
zeby sie przebic i wypromowac dźwięki przez siebie wydawane?
Ale o co chodzi? To strona jakiegoś oszołoma.
albo kolekcjonera bzdur?
To chyba ci co wprowadzili zamiast 432Hz inne strojenie w muzyce aby nam szkodziło
szkodzilo? Czy usypiało czujność?
LSD?
Pytałem zawodowego muzyka.To właściwie nie ma żadnego wpływu i znaczenia.A co dokładnie robiło to nie wiem
W zestawieniu z obrazem?
Hipnoza? Nie wiem czy dzwieki odbieramy tylko uszami?
Niskie tony całym ciałem.Subwoofer takie emituje.Jak są zbyt niskiej częstotliwości to źle wpływają na organy wewnętrzne.
Niskie na serce, przede wszystkim.
Przeczytałem o Szpaku i o Nosowskiej i starczy.
Te brednie wracają niczym bumerang, przynajmniej raz na pare lat.
Ci którzy wszędzie węszą spiski, sekty,szatana, maja delikatnie mówiąc bardzo złe pod sufitem.
Ta lista przypomina bardzo inna listę z przed ponad dekady.Na tamtej znalazły się rzekomo “prawdziwe” nazwiska polityków.Prawdziwe czyli żydowskie
Jakis chory z nienawiści idiota, nie omieszkał zrobić Żydem,nawet Korwina…Sorry ale jeśli ktoś oczekuje ikonki pełnej śmiechu to nie tutaj i nie ode mnie!
W czasach gdy jeszcze paliłem w piecu, moja ulubiona rozpałką były stare numery tzw. Naszego Dziennika czyli sturmera z radia Maryja rodem.Mozna było brać po mszach ile kto chciał bo nikt tego nie kupował…
I razu pewnego trafiłem na listę muzyków rockowych którzy zaprzedali dusze diabłu…Jak łatwo się domyślić,byli tam wszyscy.Oprocz tych których polglowek-autor,nie znał…Od Presleya poprzez Beatles,Led Zeppelin a na,uwaga [!] Pink Floyd kończywszy…
Starczy.Komentowanie tego jest poniżej poczucia i godności,i przyzwoitości.
Tak też pamiętam te listę. I nie był to wymysł Naszego Dziennika, krążyło to w wielu mediach kościelnych, w internecie, a nawet gablotkach z ogłoszeniami parafialnymi. Też mnie zdumiało czym Floydzi sobie na to zasłużyli, prawdopodobnie wczesna psychodelią.
Pieca nie mam, wiec podpalka mi niepotrzebna, a jedyna gablotkamk w poblizi sa umocowan przy co lepszychdeptakowych knajpach i zawieraja menu.
Czyli raczej nerwow nie tracę
Jeśli szukać zródeł to te brednie w ogóle nie są z Polski rodem…Jeśli mnie pamięć nie myli,w latach 90-tych,pisał juz o tym,cytując prasę, Jah-Jah Frankowski [Bakszysz].Juz sie nie dowiem,skąd to brał bo…zmarł w zeszłym roku…
Faktem jednak jest że trafiło to u nas na podatny grunt,tu i ówdzie…
Wiele z tych ciekawostek ornitologicznych tworza srodowiska powiazane z syjonistycznym lub antysyjonistycznym podejsciem do swiata - tu nie trafisz, bo zydzi bardzo lubia sami o sobie szmoncesy opowiadac.
A takze fanatyczno - protestanckich sekt prowadzacych przez cwanych kaznodziejow plci rozmaitej.
Przy ktorych jehowcy to przedszkole. A niestety majacych coraz wieksze wplywy, zwlaszcza w obu Amerykach.
Ale sadza po wczorajszych “rekolekcjach” zaraza sie rozprzestrzenia.