- Klikamy w obrazek ogniw łańcucha
- Otwiera się nam okienko z dwoma pozycjami. W górną wklejamy link w dolną treść widoczną dla wszystkich
- Klikamy OK
Myślę że średnio rozwinięty orangutan poradził by sobie po drugim przeczytaniu.
Myślę że średnio rozwinięty orangutan poradził by sobie po drugim przeczytaniu.
orangutany sa harmonijne i nie musza linkow wstawiac.
Orangutan z pewnościa, ale szujowaty mikrob ludzki?
Należy w tym miejscu zaznaczyć, że średnio rozgarnięty orangutan będzie miał tendencje do siłą rzeczy bezowocnego klikania w środek czerwonego kółeczka. Oszczędzając jemu trudu, wypada wspomnieć, że linkowanie dowolnego tekstu, aktywujemy dopiero w polu dialogowym, klikając na wyżej wspomniane narzędzie wiążące (dwa ogniwa łańcucha).
Procedurę otwierania pola dialogowego opiszę w jednej z następnych edycji poradnika.
.nie wszystko naraz.
Harmonijni ludzie nie powinni korzystać z takich diabelskich urządzeń.
tak czytajac te wpisy to Pytamki jednak zlosliwy narodek.
Delikatnie ujmując 20 dni temu wisieliśmy po 30 minut nad otwartym oknem z odpowiedzią i kombinowaliśmy co z czym się je .
Ja jestem z tych bardziej leniwych @anon75849589 . Czekałem aż inni zgłębią tajniki a teraz będę z ich wiedzy korzystał pytając o wszystko.
Ja bardziej myslalam @anon75849589 o tym harmonijnym orangutanie. A co do przyzwyczajenia do nowych warunkow? Czowiek to sprytne bydlatko boze.
Ty @Antykwa jesteś od tworzenia łamigłówek, ja od łamania nad nimi głowy :))
@okonek, ja miałam na myśli tych nieharmonijnych i harmonijnych :))
Cieszy mnie Twoja @anon75849589 odpowiedź. Teraz oczekuję na realizację Twojej deklaracji. Czyli zapraszam do łamaniu głowy.
Adres na pewno znasz.
W związku z waszymi postami post podwieszam i zamykam