Ja sie krece!

A co, minęła Cię ta przyjemność?

Kurna długi ten poród. Może to będą 10 raczki?

2 polubienia

Zasłużyłaś więc się doczekasz @elsie, babcia Ci się należy. A z życzeniami poczekam az będzie skutek.:yum:

3 polubienia

@Devil @Antykwa Juz jest. Okropnie BRZYDKI! :joy:

8 polubień

Babciu @elsie - jak możesz!
Gratuluję.
Wszystko ma?
Taaaak???
To jest piękny! :cherry_blossom: :heart:

3 polubienia

Ma wszystko co trzeba! A ja podtrzymuje tradycje: jak mi pokazali Jule to sobie pomyslalam POTWOR!!!

3 polubienia

Ile mu się waży i mierzy?

1 polubienie

3450 i 53! A Jula tak narzekala, ze bedzie taki malenki… Ale brzydal pierwsza klasa! :joy:

6 polubień

Wymiary świetne. To teraz dla Ciebie najpiękniejszy brzydal na świecie!!! :blush:

1 polubienie

Zebys wiedzial! Jak zobaczylam Jule to myslalam ze mi sie cafnie… :innocent:

2 polubienia

Jak się czują oboje?

2 polubienia

Larsio na pewno dobrze. Jula musi polezec bo miala cesarskie. Ale w sumie tez dobrze!

5 polubień

Lars, to imię wśród Wikingów popularne.

1 polubienie

Nawet mi se podoba, ale zupelnie nie pasuje do nazwiska…Ale przeciez sie nie bede wtracac! :innocent:

1 polubienie

Moje gratulacje babciu :kissing_heart:

2 polubienia

Dziekuje! Najwazniejsze, ze juz jEST!!! :grin:

4 polubienia

A widziałaś, jakie ptaki są brzydkie po porodzie, a potem jakie piękne i harmonijne?

3 polubienia

Pewnie Rzesza go wychowa, że to niedobrzy, podstępni, wredni Słowianie polscy ograbili Niemców z 1/3 ich terytoriów od 150 lat. I nawet trudno będzie nie przyznać jej racji, ale po co rozpętywała obie wojny światowe? Znaleźli się po niewłaściwej stronie mocy przegranych, w przeciwieństwie do Polaków, którzy uzyskali najzgrabniejsze swoje Państwo.

Z chłopakami podobno tak jest, że jak jest trochę przystojniejszy od diabła, to już obleci.

1 polubienie

No, masz racje!

1 polubienie