Jak bardzo popularna jest Agrounia?

Pisałam w jakimś poście, że staram się czytać wiele różnych opinii, zaglądać na różne strony, poznawać argumenty, szukać źródeł informacji. Dlatego też zainteresowałam się wspomnianą Agrounią. zajrzałam na ich stronę na fb dokładnie 3 razy w ciągu 3 dni.
I uwaga: Zostałam uhonorowana zaszczytnym tytułem: LIDEA WŚRÓD FANÓW. Nie zamieściłam żadnego komentarza, a tu taki “zaszczyt”. Jak widać za wielu fanów nie mają :slight_smile:

1 polubienie

Nie wiem? Drugi Lepper?
Na razie Tusk wdal sie w starcie na poziomie - bezwzględna walka o wladze w grajdolku prezesa.
Bo na wiecej ich nie stać.
Choc garnitury lepiej leza nz Tusku :stuck_out_tongue_winking_eye::joy::joy::joy:

3 polubienia

Im częściej wypowiada się Kołodziejczak, tym mniej :joy:
Wygląda na to, że Tusk przyjął pod skrzydła konia trojańskiego.

3 polubienia

@okonek Chodziło mi bardziej o to, że chyba mają mało fanów, skoro po TRZECH wejściach na stronę JUŻ jestem uznana za ich FANA, a nawet LIDERA wśród fanów. Nie mają z kogo wybierać! :slight_smile:

3 polubienia

Jeśli dzięki Agrounii KO zyska chociaż jeden punkt procentowy, to i tak warto było. Każdy punkt lub nawet pół liczy się i jest potrzebny.

4 polubienia

W polityce to ostatnio konie trojanskie chodzą w zaprzegu zwanym kwadryga :innocent::wink:

Ja mam takie zaproszenia z kilkunastu rożnych stron i grup które kilka razy lajkowałem.

3 polubienia

Wujaszek google jest upierdliwy

2 polubienia

Wszystko, aby tylko kaczostan osłabić aby nie mógł szczuć… :angry:

1 polubienie

Przed wyborami powszechnymi Argentynę ogarnęła fala protestów. Podatek inflacyjny przekroczył 113 procent. Ludzie coraz częściej napadają na sklepy.-----kroczymy w tę stronę

Niszupełnie Agentyna jest w stanie permanentnego kryzysu
Kraj dość osobliwy
Protesty sa na zasadzie tonacy chwyta sie btzytwy
Nie chcą srutina ale cheliby zjesc cukierka

1 polubienie

Nie odpowiem Ci na to pytanie bo za daleko siedzę :wink:
Ale próba powierzchownej choćby orientacji, az mną zatrzęsła :face_with_raised_eyebrow:
Chyba trudno o coś gorszego…
Lewicowi rolnicy których lider wywodzi się z pisu…Spadkobiercy Leppera a dalej padają nazwiska jakiejś feministki, mojego"ulubieńca" komunisty Ikonowicza a jakby komuś było mało to ten cały"lider" powołuje się na duchowe przywództwo Matki Boskiej…
Jednym słowem mętlik,pseudoideowy koszmar z bożkiem warcholstwa na"sztandarach"
Czy u nas w odpowiedzi na sygnalizowane potrzeby zmian, zawsze musi urodzić się jakiś bękart anarchii i owrzodzonego komunistycznymi bredniami,umyslu?
I jeszcze ten aferal Piskorski… :exploding_head:
Mam nadzieje ze choćby jakiś zabłąkany piorun trafi te bandę w najbliższej przyszłości.W NAJBLIZSZEJ!!!

3 polubienia

Kolrgo, na te plewy rolniczy swiat z KRUS gierkowskim da sie zanęccic

Mimo wszystko z życzeniami radzę ostrożnie. Złe życzenia mogą zadziałać, ale także uderzyć w życzącego z podwójną mocą :wink:

1 polubienie

Taaa. Cos w tym jest.
I ten rykoszet czasem wraca w najmniej odpowiednim momencie.

1 polubienie