Witam, z racji tego że napłynęli Państwu uchodźcy, do których się zaliczam, pomyślałem że warto przełamać pierwsze lody i zapytać o kulturę i historię serwisu, ale przede wszystkim Was, aktywnych użytkowników w roku 2026.
Co zadecydowało o tym, że nie poszliście z prądem naszej klasy, a potem Facebooka lub innych platform o jakich najpewniej zostaliście poinformowani, tylko mimo wszystko zostaliście w tym skromnym, spokojnym gronie?
Zaglądnąłem do swego konta,a tam napisane że “Dołączył 09 gru 2021” - czyli długo Tu nie jestem.Zajrzałem kiedyś z ciekawości i zostałem ale może z powodu tego iż kogoś ze swego miasta na tym forum spotkałem…
Ja jestem tu dopiero kilka dni odkąd ogłosili ,że Zapytaj.Onet się kończy. Dobrze,że jest tak małe kameralne forum.pytamy.online . Będzie ,gdzie zaglądać , jak Zapytaj zniknie zupełnie . To forum , jako alternatywę dla Zapytaj poleciła mi sztuczna inteligencja i z ciekawości tu zajrzałem i stwierdziłem,że ciekawe miejsce .
Wyszukiwarka często mnie kierowała na Pytamy.pl aż w końcu postanowiłem założyć tam konto. Kilka lat później władze WP zamknęły tamto forum, więc przeniosłem się tu razem z innymi stałymi użytkownikami. W sumie jestem tu od kilkunastu lat.
W sumie minęło właśnie 20 lat, w tym 13 lat Pytamy.pl i 7 lat Pytamy.online