@kaziu Po ryżu powinieneś przytyć po ziemniakach także (może jednak ryż pełnoziarnisty i grube kasze). 1500 kcl to dieta odchudzająca.
1000 - 1200 odchudza.
Ale trzeba tez brac pod uwage tryb zycia i gospodarke hormonalna.
Piwo, frytki i orzeszki
1550 to pokazała waga, a minimalna dobowa to 2850 kcal, prawie jak dieta dla kulturysty. To się porobiło, a byłem całkiem fajnym hm misiem podobno. Jedyny problem to waga, nie laktoza czy diety. Coś wymyślę
@kaziu Nutridrinki są kaloryczne a nie czuje się ich w żołądku dlatego można ich sporo wchłonąć na dzień.
Tryb życia aktywny stałe w ruchu, momentami aż za dużo tego ruchu, chormony w normie / choć co roku te normy zaniżają - to na psychikę, w teorii jesteś zdrowy, bo wyniki w widełkach i na łopacie kopidoła / bo koszty leczenia przewyższają wpływy /, Jedynie alkohole wypadają - gdzieś coś podniosą - głównie ciśnienie, a gdzieś obniżą.
Waga jest zaprogramowana dla mnie, co tydzień się domaga aktualizacji postępów, chorror, dostanie urlop w kącie
Dlarego pisze o frytkach, niekoniecznie musza byc tylko ziemniaki, pyszne wychodza z batatow albo marchewki.
Najlepiej tradycyjnym sposobem smazone na barzo rozgrzanym smalcu ![]()
![]()
masz złotą kulę
, od 4 dni siedzę przy frytkach w różnym ubraniu, głównie warzywa i łosoś
Buehehe i co z tymi “kobietami” na ulicach? Wybory w USA, weekend, rozrywka, sportowe emocje i o babach nic nie słychać XD “one” tam stoją JesXze w ogóle czy coś? Czy “zabrały” już klocki i poszły do domu
Napij się piwa albo co, bo w tych prowokacjach zbyt dobry nie jesteś. A zasadzie, nawet bardzo kiepski. Inne tematy lepiej ci wychodzą. A kobiety dadzą sobie radę. Jeśli myślisz, że skończyły, to znaczy, że życia nie znasz, a kobiet w szczególności.
Jak to nie jestem dobry w prowokacjach jeżeli sprowokowałem cie do takiego niemiłego wpisu?
@GumowaKaczka Ty tematu nie ruszaj, bo jeszcze od mamy scierka oberwiesz jak mucha jakas uprzykrzona.
To, ze nie ma w gazetach i TVPiS to nie znaczy, ze w przyrodzie nie wystepuje.
Przed siedziba PiS w Lodzi nie nadazaja zniczy sprzatac.
A pseudonarodowcy sobie wymyslili, ze przemarszu nie bedzie a przejazd.
Juz widze te wieswageny z parzysto i nieparzystokopytnymi w srodku ![]()
![]()
To, że Ci odpowiedziałem nie oznacza, że twoja prowokacja jest dobra. Chciałem cię tylko poinformować, że tak nie jest.
Jest. Właśnie przez to że dla ciebie jest zła, to dla mnie może być dobra bo zwróciłeś na nią uwagę przez według ciebie jej slbosc… Przecież gdyby to było coś nudnego i zgodnego z tematem to nawet byś nie odpisał.
Czytam tu wszystko, więc i Twoje. Zwróciłem ci tylko uwagę bez złośliwości. A teraz dodam, że słabe prowokacje również widać, tak, jak dobre dla każdego kto umie czytać.
Mnie twoje usiłowanie prowokacji nie podnoszą ciśnienia. Nie mam do ciebie żadnej złości. Jednak różnisz się tym od natrętnej muchy, że jesteś człowiekiem, więc, jak człowiekowi zwróciłem uwagę. I tyle.