Jestem bardzo ciekaw ![]()
przewozy towarowe.
Nadal tylko ? Chyba już nie ?
w tej chwili wiele linii osiagnelo juz ok. 60% przewozow pasażerskich sprzed pandemii.
a sa miejsca na ziemi gdzie bez samolotu ani rusz - np. Alaska, Brazylia, Syberia czy Afryka - choc w wielu przypadkach przelot czyms o nazwie samolot wymaga spisania testamentu i ewentualnie dodatkowego ubezpieczenia (o ile sie jakis jelen firma ubezpieczeniowa znajdzie…)
Jest odbicie ale do poziomu sprzed pandemii daleko. Wielu woli zostać w kraju. Nie bez znaczenia są też obostrzenia i certyfikaty.
Ale sa i miejsca gdzie drog nie ma, albo transport morski za dlugi. Obostrzenia i cyrk to juz od zamachow 11 wrzesnia są. Teoretycznie powinnismy przywyknac ![]()
![]()
![]()
Certyfikat to jeden mały zastrzyk. Ale przyznaj się że igły się boisz ![]()
Boi sie, ze szczepionke na wode święconą podmienia…
Dla mnie zaczyna wyglądać to podobnie jak z czarnymi… Ja mam prawo wyboru kogo obsługuję i jeśli nie chcę osób nieszczepionych to moje prawo w/g mnie. Taka poprawność polityczna zaczyna się robić. Antyszczepionkowcy powinni inaczej popatrzeć. Jak chcę coś dostać powinienem spełnić warunek. Idąc tropem antyszczepionkowców może by pozwolić niewidomym robić prawo jazdy?