Zaraz poczytam. Już się cieszę. Na zapas.
Tam niejedno jeszcze zapłonie.
Poczekam na potwierdzenie bo wczoraj Radio Olsztyn mnie nabrało powielając plotkę,że czołgami po putina jadą.
Poczytałam na Interii. Na razie sami za dużo nie wiedzą, Jak dowiedzą się więcej, to napiszą. Na razie tylko tyle że płonie i że nie ma ofiar w ludziach. Nawet jeśli płonie sama z siebie, to i tak miło. Wszystko, co ruskim onucom jest niemiłe - mnie cieszy.
Na tych Interiach, to z reguły mało wiedzą w tematach, na które piszą.
Nie szkodzi. Tematów tam jest sporo różnych i lubię ten portal od zawsze.
eee…może to zamiast tych paru świeczek na torcie dla Włodka, bo on podobno jest starszy o 2lata. Ale się odmładza jak panienka…
Spodobało mi się, że mu Chińczyk życzeń nie złożył. Prawie nikt mu nie złożył życzeń. Ale fajnie!
A żeby zdech o 2ej Ale za życzenia niezłożone też się wkurzył, bo to megaloman.
Nie pisz o której i co, by się nie spełniło. Słowa mają moc.
Że kto tymi czołgami po niego jedzie?
Jeśli to dywersja to muszę przyznać ze coraz bardziej intrygująca.
Kolego @Conradus To Czesi wysłali jeden czołg by zagarnąć Królewiec…
Kralowec ma być podzielony: połowa dla Czechów i połowa dla Polaków.
Ci co go nie lubią a okazało się,że to on wysłał ludzi aby czystki z generałami zrobić czy coś takiego…
Nawet jeśli nie dywersja, nawet jeśli się jakoś sama zapaliła, to też miło. Więcej nic na razie nie wiadomo, ale fotki są z pożaru i gaszenia.
A z mostem ma coś wspólnego jakieś Azer, oni chyba mają z r-imi na pieńku.
Tam naprawdę się dzieje. Nie lubią putinka elity i elity wojskowe. A on wszystkich polikwidować nie może (już sporo polikwidował), bo się boi gwardii, że jak zostanie sama bez przeciwwagi wojska, to różnie może być.
Póki co to ma rakiety z atomem więc nie ma się co cieszyć za bardzo.
I połowa dla Ukraińców. A co? Niech będą trzy połowy.
A taki mój homonim nowy,
że kuter wypłynął na xxxxxx,
dopłynął tylko do xxxxxx,
bo silnik padł w nim, nie był nowy…