To trzeba było na rower wsiąść :))
Dokladnie.
Moze dlatego ja nigdy nie narzekam.Mam dwie ręce i dwie nogi,mam pracę i cudowną rodzinę…Musiałbym mieć coś zle pod sufitem by marudzić.
Dokładnie!!! Mam tak samo.
Wypijmy za to nasze szczęście…Masz tam pod ręką jakieś korsykańskie wino?
W każdym razie,Twoje zdrowie!
Patrzę na te nasze avatary…Od 1945 tak zgodnie nie było!!!
I tu popełniłaś błąd. Jak mi nie wierzysz, to spytaj kolegę @Devil …
A no i o rękach i nogach zapomniałam
Mam winko a jakże, ale wolę herbatkę ziołową. A swoją drogą,dostałam od cioci herbatę, którą ona sama skomponowała z różnego rodzaju liści i owoców, jest przepyszna. Prawdziwa delicja:))
Tu nie pogadamy…Moja żona jest ekspertem od tych kombinacji.
Ja stoje twardo przy czarnej herbacie.
Na to nie ma bata,
że czarna ma być herbata…
Nie piłaś?
Wyjdź proszę.
Wsiadłem by po piwo skoczyć
Ja Ci dam “wyjdź”. A co, ci którzy nie piją są " be" ?
Tak. To przegrywy
Mi weekend upłynął kulturalnie w Krakowie. Teatr, zwiedzanie Wieliczki, muzeum Oskara Schindlera i na deser koncert Zaz . Ależ To jest petarda! Ma głos nie gorszy niż Edith Piaf czy Mirelle Mathieu.
Opowiadaj!!!
Znam ją tylko z dawnych list Trójki
No i w którym teatrze byłeś?
Jest relacją na FB z koncertu. Ileż ta kobieta ma energii, biegała po scenie jak szalona, by po chwili śpiewać nastrojowe ballady. Mój syn przybił jej piątkę gdy chodziła wśród publiczności.
A sztuka taka sobie, współczesna, “Kobiety objaśniają mi swiat” teatr Nowy. Fajne bo aktorki co kilkanaście minut chwytaly za instrumenty i wykonywaky dosc znane rockowe kawalki w naprawde dobrym stylu! W Słowackim brak biletów.
Ciekawe…
Ja w Krakowie byłem na sztuce dla dzieci i odnosiłem wrazenie ze aktorzy [kilka znanych twarzy] troche sie męczą.6 lat temu,blisko centrum,blisko Oleandrów.Jak zwykle żona bedzie pamietac lepiej…
Ale Zaz?!
Takie niwiniątko!
Kojarzylem ja jak Tous Les Gracones Et les Filles,21 wieku…Przepraszam za intuicyjna pisownie…
Nie, teraz to artystka sceniczną pełna gębą!
Ciekawe.
Brzmi to wszystko jak róznica miedzy singlem a albumem
No to jutro troche postaram sie wyłowić z tej"sieci"…
Ale przede wszystkim,jak wpadłeś na trop Zaz?
Od tego sie kiedyś zaczęło
Mam nadzieje ze pijesz herbate bez mleka?