Ciekawe czemu nigdy o tym nie słyszałem … Ale ja w sumie olewam goowno warte portale czy kanały to też nie miałem prawa ![]()
Kolejny kamyczek do ogorodka - swiat juz to przerabial - szpitale w obiektach sportowych i wystawowych, zorganizowanie przymusowych, tymczasowych osrodkow dla bezdomnych (nie na zasadzie wiezien), miejsc tymczasowego pochowku (po 5 latach mozliwosc ekshumacji i pochowku w innym miejscu), kostnice na sztucznych lodowiskach.
A tu pinokio prezy sie przed kamerami, bo wstawili troche lozek na Stadionie Narodowym i wystosowali zapytanie do samorzadow i sanepidow o mozliwosci wyznaczenia miejsc na zbiorowe mogily i pojemnosc kostnic?
Toz to za komuny byl jakis plan (co prawda na wypadek wojny, ale wtedy nie wykluczano biologicznej)
A skąd miałeś słyszeć? Przecież to nic wielkiego?? Co mają w wiadomościach czy faktach zrobić info dnia że Niemcy przyjechali? XD
Odre wplaw przeplyneli? I chowajac sie po krzakach gnaja na protesty?
Nie oslabiaj mnie…
Stary! Jak Ty sobie wyobrażasz, że jakieś “bojówki” sobie do Polski przyjeżdzają ? W ogóle bojówki to brzmi jak jacyś uzbrojeni ludzie … Ja nigdy takich bzdur nie słyszałem …
Wytłumacz mi co w tym jest takiego niewiarygodnego że nie możecie w to uwierzyć że nawet kpicie xd zorganizowana grupa przyjeżdża na marsz i tylr
Zorganizowana grupa ludzi i tyle…
Stary! Polska sobie wpuszcza uzbrojonych ludzi nie będących żołnierzami naszych sojuszników ??? W co Ty kurna wierzysz ?
Jakich uzbrojonych? To że ktoś pisze Bojówki to nie znaczy że mają broń xd
Weź mi podaj swoje źródła, z których czerpiesz informacje, bo mi to wygląda na jakieś prawackie bzdety … Ludzie tworzący fałszywe newsy …
Oni są ubranie w same spodnie, “bojówki” znaczy…
A lewackie Bojówki kodu czy obywateli RP mają jakąś broń? XD
Czy polska antifa
Kurtki o tej nazwie tez sa
To jak bedzie zimno!!!
![]()
Wszystkie skrajności są złe … Ja tam antifą się nie interesowałem zbytnio …
@okonek @anon52897632 Tyle że węgiel sprowadzany z krajów rozwijających się może być “obciążony” pracą na poły niewolniczą, bez zachowania jakichkolwiek standardów…
A tak w ogóle to Jacek Bartosiak nigdy nie uważał, że wie wszystko … Nie zniżajmy go do poziomu Korwina, Brauna czy Maxa Kolonko bo to nie w porządku …
Od kiedy to kogokolwiek obchodzi
Bądźmy realistami …
@anon52897632 W Polsce przynajmniej opłacamy swoich, którzy zwykle potem u nas wydają…
Bojówki? Stoją w bramach i się boją… ![]()
A tak naprawdę, to do Polski przenikają zagraniczni sympatycy różnych ruchów i idei, tak, jak Polacy do innych krajów, Widziałem w Niemczech w okolicach Chemnitz naszych sympatycznych bobasków od Winnickiego, jak z niemieckimi neonazistami oddawali hołd, bo była rocznica urodzin jakiegoś tam Hitlera. Niemiecka policja nie patyczkowała się wtedy i ci polscy patriotyczni narodowcy dostali imienne zakazy przebywania w Niemczech. A ci swoi dostali sądowe wyroki.
Wiem coś o tych narodowcach, bo mam, niestety takowych w swych bliskich kręgach rodzinnych i bliskich znajomych. Jeden z moich dalszych pociotków jest już nawet blisko Bosaków, Winnickich i im podobnych…
Nie daj Boże, gdyby ci ludzie dorwali się do władzy…