Co o tym myslicie?
Grubymi nićmi szyte Różne rzeczy się zdarzają, ale wątpię
Strach się bać…TAKSÓWKARZY…
A kobiety nie powinny samotnie po alkoholu po mieście się włóczyć.
A może to jakaś spółka z ograniczoną odpowiedzialnością była?
PODEJRZANE ZDECYDOWANIE!!!
Zonaty? Ten gosc oczywiscie, nie taksowkarz…
Żonaty czy nie, seks z przypadkową osobą może mieć całkiem nieciekawe konsekwencje zdrowotne.
Biorac pod uwage ryzyko seksu bez zabezpieczeń i to że miało to miejsce w samochodzie, taksówkarz może dostać zarzut “groźby spowodowania katastrofy w ruchu lądowym”
I nic nie ma o pisie?Tak,to jest dopiero podejrzane!
Cóż,po alkoholu nie dojdziesz…
Mnie zdarzylo sie natomiast coś pokrewnego.Kiedy pracowalem w Milton Keynes,w National Express.przyplątała mi sie zakrwawiona małolata ok. 3 nad ranem.W MK,tzw.coachway jest dobry kwadrans od miasta wiec w razie czego,ani swiadkow ani kumpli,ani policji…Tylko kamera moze Ci pomóc…Na szczescie mała byla do rany przyłóż…
Oczywiscie nie jest powiedziane ze nie zostane oskarżony o gwałt.Na szczescie nie jestem Romanem i nikt mnie nie zna I nie mam za wiele kasy
Nastepnego dnia ku mojemu oslupieniu,personel zaczął latac jakby nadlecialy osy…Na szczescie dla mnie,kamery byly w dobrej kondycji…
Mam wrazenie, ze spoleczenstwo albo niedouczone, albo ma to gdzies. Przeciez od pierwszego razu w ciaze sie nie zachodzi to i jakas chlamydia (w najlepszym przypadku) czy AIDS tez sie nie zarazisz. Wszyscy to wiedza, nieprawdaz? Producenci prezerwatyw to jeszcze wieksze szuje niz ci od szczepionek.
To za pierwszym razem nie ma ryzyka ciąży jednak?! Znowu nie wiedziałem…
To tylko pokutujacy wsrod ciemnego ludu i pierwszego sortu wychowanego w kruchcie przesad. Niestety jak kazda bzdura popularny.
Typ miał co najmniej 2 okazję by się z tego wywinąć.
A taksówkarz może lubił sobie popatrzeć. Są takie odchylenia. Jedni lubią pokazywać a inni patrzeć.
Dla mnie to jakieś dziwadło.
że niby jaką pałkę wyciągnął i groził nią???