Jak myślicie, dlaczego nie wypowiada się na tym Pytamy szereg cenionych przedtem

użytkowników dawnego Pytamy obojga płci, np @Ptakwodny, @MistrzVarflock, @Ajuniko, @Kaziu62_. @Gwiezdnik03 i wielu innych? Może cenią sobie, że wyszli z uzależnienia i zyskali dużo czasu? Z kolejnej strony jednak nie korzystać z moich Nauk, to może być bardzo istotna strata…

2 polubienia

A może oni się na Tobie nie poznali? :thinking:

2 polubienia

Wiesz, @joko, mam sporo lat (72), szerokie zainteresowania, do tego jestem jak mądre dziecko, co może mieć swoją wartość.

1 polubienie

Mają życie albo juz ich nie ma. Ich sprawa.

1 polubienie

Większe problemy ze zdrowiem miał @Kaziu62_

1 polubienie

Niektorzy sa tu pod innymi nikami
Niektorych wyploszyly trole
A innych wyploszyli starzy bywalcy trolingiem

3 polubienia

Jeszcze nie masz!!!

1 polubienie

No prawie, co tam kilka miesięcy…

1 polubienie

I pamietaj, ze jestes ode mnie MLODSZY!!! :joy:

2 polubienia

Ewentualnie mógłbym być wcześniej poczęty, no i kobiety dłużej żyją, więc w sytuacjach rówieśniczych są młodsze.

1 polubienie

Nie pamietam wprawdzie dokladnej daty Twoich urodzin, ale to sie wydarzyli dwa miesiace po mnie!!! Przy tak przenoszonej ciazyl to bys nie zyl… :sob:

1 polubienie

PS A nie wiesz co sie dzieje z Kaziem? Bo martwie sie o niego…

1 polubienie

Spróbuję się dowiedzieć.

1 polubienie

Przez “jakiś czas” nie było mnie na Pytamy, wtedy też odcięłam się na trochę od netu: zyskałam dzięki temu sporo czasu. Niestety uzależnienie lubią wracać :upside_down_face:

1 polubienie

@harmonik Moi synowie mają 3 i 4 lata i wydaje im się że wiedzą wszystko, bardzo dobrze się z tym czują. Czasem tylko jak się zdenerwuję to mówię im, że będą mogli skorzystać z tej całej mądrości jak będą pełnoletni.

1 polubienie

Ajumiko tu działa, to jest Ajko.

3 polubienia

Ja naprzyklad praktycznie nie rozpoznaje tutaj jakiejś różnicy między nickami takimi jak gra kropla Ajko joko o czy ihtiel :rofl: zawsze tak podobnie do siebie wyglądają i niczym zbytnio się nie wyróżniają… (dla mnie)

1 polubienie

A od ponad roku zawsze gdy widzę warana z komodo to mylse że to facet :joy::rofl: a maciejka zawsze dawniej mylila mi się z kobietą… Teraz przywyklem :rofl:

1 polubienie

@GumowyKrokodyl Hehe tak dla zmyły​:yum: Waran była i jest kobietą :wink:

1 polubienie