użytkowników dawnego Pytamy obojga płci, np @Ptakwodny, @MistrzVarflock, @Ajuniko, @Kaziu62_. @Gwiezdnik03 i wielu innych? Może cenią sobie, że wyszli z uzależnienia i zyskali dużo czasu? Z kolejnej strony jednak nie korzystać z moich Nauk, to może być bardzo istotna strata…
A może oni się na Tobie nie poznali?
Wiesz, @joko, mam sporo lat (72), szerokie zainteresowania, do tego jestem jak mądre dziecko, co może mieć swoją wartość.
Mają życie albo juz ich nie ma. Ich sprawa.
Większe problemy ze zdrowiem miał @Kaziu62_
Niektorzy sa tu pod innymi nikami
Niektorych wyploszyly trole
A innych wyploszyli starzy bywalcy trolingiem
Jeszcze nie masz!!!
No prawie, co tam kilka miesięcy…
I pamietaj, ze jestes ode mnie MLODSZY!!!
Ewentualnie mógłbym być wcześniej poczęty, no i kobiety dłużej żyją, więc w sytuacjach rówieśniczych są młodsze.
Nie pamietam wprawdzie dokladnej daty Twoich urodzin, ale to sie wydarzyli dwa miesiace po mnie!!! Przy tak przenoszonej ciazyl to bys nie zyl…
PS A nie wiesz co sie dzieje z Kaziem? Bo martwie sie o niego…
Spróbuję się dowiedzieć.
Przez “jakiś czas” nie było mnie na Pytamy, wtedy też odcięłam się na trochę od netu: zyskałam dzięki temu sporo czasu. Niestety uzależnienie lubią wracać
@harmonik Moi synowie mają 3 i 4 lata i wydaje im się że wiedzą wszystko, bardzo dobrze się z tym czują. Czasem tylko jak się zdenerwuję to mówię im, że będą mogli skorzystać z tej całej mądrości jak będą pełnoletni.
Ajumiko tu działa, to jest Ajko.
Ja naprzyklad praktycznie nie rozpoznaje tutaj jakiejś różnicy między nickami takimi jak gra kropla Ajko joko o czy ihtiel zawsze tak podobnie do siebie wyglądają i niczym zbytnio się nie wyróżniają… (dla mnie)
A od ponad roku zawsze gdy widzę warana z komodo to mylse że to facet a maciejka zawsze dawniej mylila mi się z kobietą… Teraz przywyklem
@GumowyKrokodyl Hehe tak dla zmyły:yum: Waran była i jest kobietą