Nie tylko .
Ilu ruskich wyemigrowalo ze stachu? Instnktownie, bo chcą żyć?
Mam nadzieję że rozumieją że kobiety już wkurwili nie do przeszkoczenia więc coś takiego by je zmobilizowało jeszcze bardziej… Do protestowania lub wyjebania z kraju…
Co do smogu? Wychowalam sie w chmurze dymu papierosowego. Tata palil, w czasach licealnych fajki mi podbieral. A matka?przy byle powiwe to ma zapalenie pluc. Wywierzyc chalupy sie nie dawalo.
Ruskich w Polsce to by Polacy tak powystrzelali wtedy że szkoda gadać. A inni jeszcze niestety Ukrainców…
Ale ja nie wierzę że Polska policja by na to pozwoliła…
Na szczęście w ukraińskich żyłach płynie kozacka krew
nie kozacka, a Wikingów
To może być broń obosieczna. Wyobraźmy sobie demonstrację antyrządową, albo pod willą Naczelnika na Żoliborzu w sytuacji, gdy połowa protestujących ma giwerę za pazuchą
Wyobrazic to sobie moge. Wybija sie wzajemnie, a prezes poczuje sie bezpiecznie
Jakby zalegalizowali broń to prezes karze ustawić sobie pod domem batalion czołgów tych kilkuset policjantów ze strajku kobiet nie starczy @Bingola
Nie żeby Leszek był dla mnie jakimkolwiek autorytetem ale…
nie wprowadzi. USA i Niemcy nie pozwolą Polakom mieć broń.
jak niby PIS wkurwił kobiety?
Ja bylam czlonkiem/członkinią klubu strzeleckego
Nie uznaje zabijania dla przyjemnosci
A juz jak sie zezloszcze? Naboje trzeba oszczedzac
Jak i polska policja oraz połowa społeczeństwa
Utrudnianiem dostępu do antykoncepcji (tabletki “po”) , rujnowaniem edukacji seksualnej w szkole, Hitem o in vitro czy przede wszystkim całkowitym zakazem aborcji
Coś pominąłem ?
Tak, zapomniales o cnotach niewiescich
W Polsce od wielu lat można mieć broń wystarczą tylko badania fizyczne,psychiczne oraz egzamin ze strzelania broń czarno prochową można mieć bez zezwolenia
Logika PiS róbmy dzieci i róbmy inflację ciekawe tylko za co te dzieci utrzymać jak inflacja wywali w kosmos a 500 plus nie wystarczy…Dobrze że jest internet i można kupić wiele rzeczy za granicą w tym antykoncepcje oraz zioła
coś Ci się pomieszało, przecież Polki nie popierają mordowania dzieci. Tylko skrajny element feminazistowski, a niektórzy podatni pożyteczni idioci idą za nim nie wiedzą za czym