Wiadomo, że różni nawiedzeni księżule lubią głosić takie tezy swoim łatwowiernym owieczkom, niedawno słyszeliśmy, że pożary w Australii to kara za małżeństwa jednopłciowe.
Moim zdaniem to tylko kwestia czasu.
To jeszcze nie bylo?
Poczekaj az dotrze zaraza do Polski. W dzwony, zeby szatana odstraszyc beda bic. Tylko czy diabel boi sie tych nowoczesnych pozytywek instalowanych zamiast dzwonow? @Devil, jakie tam teraz w Piekle trendy?
Teraz tam nowoczesność. Zamiast kotłów ze smołą maja piekarniki na podczerwień i mikrofalówki!
W ruch idą cymbałki i bębenki - te w uszach
Nie mysle o tym
Do myslenia to ja mam inne tematy
Wlasnie wczoraj obejrzalam dokument na temat interpretacji czasu w fizyce kwantowej
A co do takich polskich wydarzen: pozwalam sie zaskoczyc
A zaskoczenie prawie zawsze sie udaje
A to Ty sam tego nie wiesz? Muszą Ci to dopiero mówić? O Ty grzeszniku jeden, Tyyy
Kara za lewactwo i ekoterroryzm. Taca nas wyzwoli.
Jest, jest, jest!!!
Nie zawiodłem się, na księży zawsze można liczyć!
Za pedofilię są za to nagrody…
Wczoraj już ksiądz we Wrocławiu grzmiał że koronawirus jest karą za homoseksualizm
No właśnie dwa posty wyżej o tym napisałem (w linku)
I pary zyjace bez slubu tez…
Kara mogłaby być za mordowanie harmonijnych, pożytecznych dzików, ryb, kur, owiec, kóz, świń, krów, saren, jeleni, lisów, i innych…
Muszek owocówek i bakterii kałowych
Ironia losu ?
A jak mówiłem że religia to największe oszustwo w dziejach cywilizacji, to niektórzy pałali oburzeniem
A moze on jest chinska V kolumna? W koncu w Chinach tez sa muzulmanie, Ujgurowie.