Czy twórca strony nad tym też się zastanawia ?
Czy myśli nad rozwojem tego miejsca?
Przydałby się powiew świeżego powietrza…
Dobrym przykładem jest @joko, którą ktoś ściągnął z kafeterii tutaj.
I się udało
Brakuje tu nowych nicków jak dla mnie.
Bardzo trudno. Ja jeszcze dyszę na szamboterii i szukam, może ktoś stary się tam zabłąka, to go ściągnę. W ten sposób nakierowałem tu kilku naszych. Najbardziej chodzi mi o ptakawodengo.
Co do przesympatycznej koleżanki @joko, to zwerbowała ją równie przesympatyczna koleżanka @anon75849589 przy mojej drobnej pomocy.
A tego nie wiedziałam!
Jak to zrobiliście z @anon75849589?
W przypadku ewy, jej wdzięk i urok, a w ,moim, pojęcia nie mam.
A jak ją znaleźliście?
Na szamboterii nawiązała z nami kontakt i dużo rozmawialiśmy.
Założyłam konto na … i już pierwszego dnia czytałam co piszą w innych grupach.
Trafiłam na @joko i jej ekipę , prowadzili luźne rozmowy między sobą , poczytałam , posmialam się trochę i sruuu do nich
Helllllloooooł przywitacie się z nową babą ? I poszłoooo
Wspomniałam koleżance do której grupy należę , poprosiłam aby wpadła i poznała nas , potem już @birbant zaopiekował się nią , nie wiem co było dalej , bo szybko założyłam tu konto .
No już nie mówcie szamboteria Ostatnio tyle hejtu tam było, że kafe chyba niedługo padnie. Ludzie normalnie powariowali
@anon80021811
To ja poprosze o dziewice…
Wczoraj tam pobuszowałam pół godzinki , czy tam jest średnią wieku
12 lat ?
Nie masz bardziej realnych do spełnienia próśb?
@SMOK.Maciej mamy robić łapanki w przedszkolu ?
W moich czasach przeciętny dwunastolatek miał większą wiedzę ogólną, niż te pofryzowane barany.
@birbant nawet ja , która traktuje forum jako rozrywkę , dziwię się , że dorośli ludzie jeszcze mają ochotę tam być …
Mają alternatywę i wgląd na to forum , czemu nie chcą tu bywać Ci normalni ? Lubią się karmić syf…m jaki tam jest ?
Fakt , może u nas przesyt wątków politycznych , ale są wśród nas i tacy , którzy potrafią rozbawić , pocieszyć , doradzić i delikatnie poswintuszyć.
Doczytałem się niedawno na kafe, że niektórzy stamtąd zaglądają tu i odstrasza ich porządek, jaki tu panuje. Nie da rady z gościa, moderacja czuwa. No jakże to tak? Forum bez bluzgów i trolowania. Co do za forum głupie?
A syf na szamboterii coraz większy.
Porządek jak porządek , ale brak tematów o seksie stawia nas w złym świetle
Kogucikow gawędziarzy tam bez liku i chętnych niecnot pod dostatkiem
A co za problem założyć tu temat czy wątek o seksie? Tylko, że my tu zbyt kulturalnie o nim umiemy rozmawiać, bez prostactwa i wulgaryzmów, a to dla tamtejszej większości, jest za duży ból.
W innym wątku dopatrzyłem się takiej uwagi, że tu, na Pytamy, same przemądrzalce i nowego zgaszą.
G…no prawda , są wśród nas osoby , które nie zwracają uwagi " na staż" , każdy dzień traktują jak nowe wyzwanie , i potrafią szybko wciągnąć innych do rozmowy na luzie .
Dobrze wiemy , że wielu z nas często siedzi za krzakami i czeka na odpowiedni moment dla siebie , kto nie zaryzykuje , ten się nie dowie jak tu może być , a zdolni jesteśmy do wszystkiego
To tylko pozornie jest proste.
Trzeba lubic zycie forumowe a to na dłuższą mete,jest coraz rzadsze.Kiedy klikam na rozmaitych forach,czasem ostatnie wpisy są z…2009 roku…
Wygląda to tak jakby ta forma komunikacji się wypalała…
Ale z drugiej strony,fora specjalistyczne kwitną.Np. forum miłośników classic rocka
Ruszyło się i na historycznych.