Jak nosisz maseczkę?

Jarek tak. Wczorajsze spotkanie karła, Mateusza i orbana.

3 polubienia

Też noszę dosyć wysoko ale nie aż tak, żeby mi do oczu właziła.
Nie ciepię osłów, którym kichawa się w masce nie mieści i wywalają ją nad maską, żeby zarażać innych. :wink:

3 polubienia

bez przesady, ja nosze rozmiar dziecinny, bo te “dorosle” tez mi na oczy wjezdzaja :wink:

2 polubienia

Dziad się skurczył że złości że naród go nie lubi, zamiast maski by założył plandekę od żuka, na jedno by wyszło

2 polubienia

myslisz, ze on sie przejmuje, ze narod go nie lubi?
ja to mam wrazenie, ze nie za bardzo.

2 polubienia

Właśnie prawie jak on. U mnie bardzo wieje i to się tak często kończy :slight_smile:

2 polubienia

Nie należy się przejmować zdaniem innych xd

Jarek od lat nosi “maskę”… od czasów gdy jeszcze nikt nie myślał o pandemii… Ale ostatnio częściej widzimy go bez maski, takim jakim jest.

3 polubienia

To ja już wolę jarka z całkiem zakrytą gębą niż tych którzy tylko usta zakrywają.
Ci rządzący nasi są tacy mądrzy, tak rząd egzekwuje to DDM a jak się zachowują sami? Vide Geburtstag u tatusia w Toruniu.
A dziś podziwiałem jak Kamiński z MSW na komisji sejmowej bez przerwy naciągał maseczkę zsuwającą mu się z nosa, kiedy się wściekał że pozwalają sobie na przerywanie mu. A nas pouczają: nie wolno dotykać maseczki rękami, tylko za gumki przy zdejmowaniu. A on nie może sobie sprawić maseczki na wymiar aby mu siedziała na nosie?

3 polubienia

Plandeka od żuka to teraz rarytas.

1 polubienie

Ja od pewnego czasu zacząłem opisywać problemy z obsługą sklepów z maseczkami na brodach. Tu odmawiają obsłużenia bez maseczki a sami źle je noszą. Po prostu piszę skargi i już. Nie mam litości.

1 polubienie

Porzadny brezent? To jeszcze produkuja?

1 polubienie

Tak ale drogi jak cholerka. Ostatnio chciałem na przyczepkę zamówić… Taki dzisiejszy 180 taki prawdziwy 800

Gang Olsena przed nieudanym napadem na bank – jak to ktoś ładnie określił.

3 polubienia

No nie. Olsen miał głowę zawsze reszta rozwalała akcję.

1 polubienie

To jest dobre działanie @anon18020312 . Zastanawiam sie tylko do kogo te skargi kierujesz. Piszesz na Berdyczów? image

Słuszna uwaga, kradzieże Egonowi Olsenowi wychodziły znakomicie bo zawsze były precyzyjnie zaplanowane do jednego gwoździa i kawałka sznurka. To potem tracił swoje zdobycze.

2 polubienia

Np do centrali biedronki, dino.

Centrala biedronki to gdzieś w Portugalii. Daleko i drogi śliskie.:wink:

Tylko ze tutaj wszystko się udało