Też noszę dosyć wysoko ale nie aż tak, żeby mi do oczu właziła.
Nie ciepię osłów, którym kichawa się w masce nie mieści i wywalają ją nad maską, żeby zarażać innych.
bez przesady, ja nosze rozmiar dziecinny, bo te “dorosle” tez mi na oczy wjezdzaja
Dziad się skurczył że złości że naród go nie lubi, zamiast maski by założył plandekę od żuka, na jedno by wyszło
myslisz, ze on sie przejmuje, ze narod go nie lubi?
ja to mam wrazenie, ze nie za bardzo.
Właśnie prawie jak on. U mnie bardzo wieje i to się tak często kończy
Nie należy się przejmować zdaniem innych xd
Jarek od lat nosi “maskę”… od czasów gdy jeszcze nikt nie myślał o pandemii… Ale ostatnio częściej widzimy go bez maski, takim jakim jest.
To ja już wolę jarka z całkiem zakrytą gębą niż tych którzy tylko usta zakrywają.
Ci rządzący nasi są tacy mądrzy, tak rząd egzekwuje to DDM a jak się zachowują sami? Vide Geburtstag u tatusia w Toruniu.
A dziś podziwiałem jak Kamiński z MSW na komisji sejmowej bez przerwy naciągał maseczkę zsuwającą mu się z nosa, kiedy się wściekał że pozwalają sobie na przerywanie mu. A nas pouczają: nie wolno dotykać maseczki rękami, tylko za gumki przy zdejmowaniu. A on nie może sobie sprawić maseczki na wymiar aby mu siedziała na nosie?
Plandeka od żuka to teraz rarytas.
Ja od pewnego czasu zacząłem opisywać problemy z obsługą sklepów z maseczkami na brodach. Tu odmawiają obsłużenia bez maseczki a sami źle je noszą. Po prostu piszę skargi i już. Nie mam litości.
Porzadny brezent? To jeszcze produkuja?
Tak ale drogi jak cholerka. Ostatnio chciałem na przyczepkę zamówić… Taki dzisiejszy 180 taki prawdziwy 800
Gang Olsena przed nieudanym napadem na bank – jak to ktoś ładnie określił.
No nie. Olsen miał głowę zawsze reszta rozwalała akcję.
To jest dobre działanie @anon18020312 . Zastanawiam sie tylko do kogo te skargi kierujesz. Piszesz na Berdyczów?
Słuszna uwaga, kradzieże Egonowi Olsenowi wychodziły znakomicie bo zawsze były precyzyjnie zaplanowane do jednego gwoździa i kawałka sznurka. To potem tracił swoje zdobycze.
Np do centrali biedronki, dino.
Centrala biedronki to gdzieś w Portugalii. Daleko i drogi śliskie.
Tylko ze tutaj wszystko się udało