Jak ona wam sie podoba ? Ocencie jej wyglad i styl

Zgadza się, kwestie mody i poczucia estetyki dziwnymi ścieżkami chadzają.
Jakby troche nad fryzura i makijazem popracować?
A to zdjęcie to lata 70.

To jakaś zbrodnia korzystać z medycyny estetycznej?
Skąd wiesz, że tu ktoś złośliwie nie wstawił zdjęcia jakiejś dziewczyny, żeby została zmieszana z błotem?
Czy to jest ta europejską tolerancja? Skąd w was tyle jadu ludzie?
Jeden to by się nawet ,myl po pocalowaniu jej"! A skąd pomysł, że ona by chciała całowac jego?
Czy ta dziewczyna tymi ustami zrobiła komuś z was krzywdę, że tak się zabawiacie jej kosztem? Gorzej niż hejterskie dzieciaki z podstawówki. Wreszcie wiadomo od kogo te dzieciaki hejtem nasiąkają.
Mentalność wyczytana z wyglądu i wielkiej zbrodni wypełnienia sobie ust . Dosłownie jak z nie takich kolczyków, czy plecaka z niewłaściwa ilością pasków …
Dziewczyna obiektywnie jest ładna według współczesnych jej kanonów urody, może się komuś subiektywnie nie podobać, ale to nie powód by na obcego człowieka kubeł pomyj wylewać. A na pewno nie ma to nic wspólnego z klasą, tolerancja czy inteligencja

1 polubienie

Jest gorzej, niż myślisz @ANON1234
Na jednym ze zdjęć widać wyraźnie, że na prawym bucie ma lewą sznurówkę i siłą rzeczy na lewym bucie-prawą.

.aż dziwne, że to zostało przeoczone.
3 polubienia

Cóż za przejrzystość umysłu, przejawiająca się skłonnościami do oceny charakteru postaci z obrazów, których nawet się nie zobaczyło.

Zrzut ekranu (392)

Tu użyłbym zaimka osobowego zamiast nieosobowego TO.
Użycie w tym zdaniu takiej formy, sugeruje na praktykowanie bezpośrednich kontaktów intymnych z ekranem komputera (telefonu) pod wpływem bodźca w postaci obrazu wizerunku osobnika płci przeciwnej, bo tylko taka forma (niefizyczna) została w tym pytaniu zaprezentowana.
Jeśli użycie takiej formy zaimka było jednak zamierzone, to sugerowałbym zadbanie o nieskazitelną czystość całowanych ekranów, co wyeliminuje konieczność stosowania metod dbania o higienę detektywa Monk`a.

1 polubienie

Dzięki, posługując się oklepanym tekstem- zrobiłeś mi dzień😂
Ja tam chętnie kupuje w kiosku u babeczki, co ma fryzurę na Pepggy Bundy, makijaż jak z kreskówki i bluzki w błyszcząca panterkę. Czuję się jak bym się w filmie z lat 80tych znalazła, a przy okazji ta pani jest przesympatyczne.
Kocham oryginałów i ludzi mających odwagę odbiegać od ramki. Nie mam uprzedzeń wizerunkowych.
Jeśli ktoś chce sobie zmienić coś w twarzy, to niech zmienia! Może genów swoich nie lubi, może mu się źle kojarzą? Dobrze, że istnieją teraz takie możliwości.

1 polubienie

Nie dziękuj. Na Twoim miejscu nie cieszyłabym się tak bardzo, bo mogę szybko zepsuć ten zrobiony dzień :stuck_out_tongue_winking_eye: Podobnie jak niektórzy użytkownicy Pytamy, mam przejrzysty umysł i wszelkie niedoskonałości i nieścisłości wyczytane między wierszami, wykorzystam skrupulatnie i bezlitośnie. Twój tekst o kioskarce z fryzurą na Peggy Bundy też nie jest pozbawiony takich międzywierszowych niedoskonałości :crazy_face:

.nie grożę, tylko ostrzegam.

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

2 polubienia

Nie podoba mi się!

Zaczyna się mnie podobać …

3 polubienia

Czasem wygląd oszukuje…
W przyrodzie sie to zdaje sie nazywa się mimikra?

Nowiuśka pantropka jutro a nie w weekend. :grin:

Ale ona je te co już znalazła machnęła … Tych jest wystarczająco dużo.
Ponad setka …

Nie, to jest raczej niemożliwe … :grin: