Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te brwi, usta, rzesy, makijaz, piersy, ubor itd.
Ocencie jej wyglad i styl
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te brwi, usta, rzesy, makijaz, piersy, ubor itd.
Ocencie jej wyglad i styl
Widziałem wczoraj ją w Dzienniku
Zmęczone oczy, wzburzony włos.
I jeden szczegół wzrok mój przykuł
Ogromne…
Widziałem bardziej sztuczne ale widziałem też bardziej naturalne.
Lubię takie rybcie z długimi noskami. Podnoszą mi samoocenę.
Sztuczniak z niej - nie podoba mi się zupełnie
Nie przy kawie, proszę, bo się opluje :)))) Nie trawię glonojadów, choć jak widać Tobie się podobają. Sporą kolekcję masz.
Ona nie ma zadnego stylu.
Jestem ciekawa czy Roldan wstawiła tu swoje fotki czy fotki znienawidzonej koleżanki
Klon glonojadów. Jak można się tak dawać klonować według jednego schematu
@joko Ktoś się tu promuje czy jaki to ma cel?
Myślę że albo tu wstawiła swoje fotki albo fotki znajomej, która jej się naraziła Na moim poprzednim forum też te fotki “latały”, albo bardzo podobne.
Nie. Nie chcę oceniać wyglądu, czy stylu. Mogę powiedzieć, że ta osoba, nie jest w moim typie.
Tego się spodziewałem… Odpychający pustak.Gdybym miał to pocałować, pewnie mylbym się potem jak detektyw Monk🤢
jest dobrze zrobiona. Gdyby były dla porównania zdjęcia np: z liceum ( przed przemianą) mogła by pewnie być żywą reklamą jakiegoś gabinetu lub kliniki.
W pewnym sensie nie ma nic złego w tym że próbujemy się poprawić/ulepszyć. W ten sposób możemy tu wymienić nawet: chodzenie do szkoły, uprawianie sportów, invitro…
Zrobienie sobie cycków nie jest czymś co przekreśla człowieka.
Zupełnie mi się nie podoba - jako kobieta. Niech sobie żyje w swoim świecie a raczej (pewnie) w dobrze wykreowanym.
Ładna, zgrabna. Nie rozumiem uprzedzeń do cudzego wyglądu i wyciągania dalekoidacych wniosków na jego podstawie. Takie nagonki mało eleganckie sa
Może ta pani jest wyprodukowana przez AI?
Nie w moim guście, zdecydowanie …
Tutaj nie chodzi o wygląd, tylko mentalność. Co innego, gdyby się taka urodziła, trudno, sama nie wybierała, ale taka osoba nie lansuje swojej “urody” w necie. Poza tym pojęcie “ładna” jest pojęciem względnym.
biorac pod uwage co ludzie wyprawiaja z wlasnym cialem, to i tak niegrozny przypadek.
a ocena? no coz, skoro sie tak pcha i lansuje w necie to chyba o te ocene prosi? i jesli oczekuje samych lajkow? bo te “zabiegi uiekszajace” do tanich nie naleza i koszty musza sie zwrocic?
nie moja wioska, nie moje psy jak to mawial moj dziadek…
Ktoś pytał, to odpowiedziałam. Mam prawo mieć własne zdanie A pojęcie “piękna” ewaluuje. Dziś ktoś założy podarte spodnie i uważa, że wygląda pięknie. Glonojady też się komuś podobają, bo tylu ich by nie było.