Co by mogło by się ze mną stać gdybym skurczył się o 1/4? Z 161 cm na 40 co i około 3 kg wagi wobec 9 letniego dziecka? Hipotetycznie pytanie
Jesli teraz masz 161cm wzrostu i skurczysz się o 1/4 to nie bedziesz miec po tym procesie jak piszesz 40 cm a nieco więcej niż 120cm.
To tak tylko dla info.
No, chyba ze ja Cię nie zrozumialem.
Mam na myśli jak bym 160 cm zmalał do 49 cm i 3 kg około to np 9 letnie dziecko miało by przewagę nad taką osobą
Jak uważasz?
Bo zapoznaniu sie z mozliwosciami karłów uwazam ze nadal dziecko mogloby mieć problem.
Byłem ciekawy bo wiesz 3 kg wagi heh
Tych 3kg nie brałem pod uwagę, tylko wysokość.
To zslezy, jakby te 3 kg bylo równie dobrze wyszkolone jak kot? To i dorosły moglby miec problem
A w takim wypadku ?
A ogólnie ze 3 kg 40 cm i przy takiej brak siły więc jak Pan uważa?
Spotkalem sie i z takimi doniesieniami, że 40cm istoty ważące coś ok. 3 kg robily z czlowiekiem co chcialy, wiec teoretycznie wiele rzeczy jest mozliwych.
Ale to juz zupelnie inna bajka.
Rozumiem jestem ciekawy jak taka osoba była by lekka dla dzieci np bądź zwierząt że osoba 3 kg vs dziecko hehe
Ja ona. a co do tej siły? Jak nie siłą to spsobem.
Jesli chodzi o koty to ze spotkania z takin desperatem mozna wyjść mocno zdemolowanym.
A dlaczego? Rozwiń swoją wypowiedź
Przepraszam
Nia ma za co, okonek jest zdradliwym nickiem
Hehe zapewne i z tym kotem co na zdjęciu masz 3 kg osoba miała by ciężko
Noworodek zwykle waży ok. 3,5 kilo i ma średnio ok 52 cm, więc waga i wzrost to jeszcze nie wszystko. Gdyby były to parametry np. szczura, to nawet i dorosły miałby z takim problemy. Wiele zależy od wyćwiczenia/ siły mięśni/ sprytu itp.
A w ogole to witam na pokladzie…
Co do tej miniaturyzacji to miala bym zastrzezenie 162 wrostu zredukowanr do 1/4 czyli 40 cm? OK
Ale waga tylko 3 kg?
Zakładając, ze osobnik nie byl anorektykiem? To ważył jakieś 50 kg.
minimum. Czyli proporcjonalnie zmnieszajac daje co najmniej 12 kg
A juz z takim “skrzatem” to małe dziecko problemy by moglo mieć.
Chyba, zeby był sępem, co to przy rozpiętości skrzydel do 120 cm wazy jakieś 6 - 7 kg.
I tu balabym o dziecko, bo krzepę i wyposazenie w postaci dzioba i łap (pazurow) mają niezłe.
Na szczescie to padlinozercy na ogół, więc byle tylko nie probowac ucinać sobie drzemki w poblizu miejsc ich zgromadzen.
Kumpel sobie przysnal na sloneczku w Hiszpanii niedaleko Tudeli w Nawarze i po jakims czasie ptaszeta sie nim zainteresowaly. Obylo się bez nieszczęścia, ale pobudkę miał nerwową
O to chodzi że to taka fikcyjna sytuacja jak 16 latek tak drobny by był