@Bocca-Lupo i @czarny_rycerz wstawili w jednym z pytań propozycje żabek, które mogę umieścić w awatarze i… to jest bardzo miłe, ale wywołało to we mnie refleksję nad tym, która do mnie pasuje… I jak bardzo się zmieniłam…
To już nie jesteś Żabką?
Żabka to jest tu. Po kazdej grze pyta się, jak komu poszło…
I w ten sposób, czy mi się podoba, czy nie stałem się komentatorem ROCKA
Żabek jest dużo gatunkow (nie tylko sklepow ), coś sobie znajdziesz
A czlowiek z czasem się zmienia, wiek, stan zdrowia, zdobyte doswiadczenia, przeżyte przygody? Jednym z tym bardziej do twarzy inni gorzknieja i zamieniaja sie w spleśniale cytryny.
Możemy sobie proponować, a decyzja i tak należy do Ciebie.
Ja na przykład jestem wzrokowcem i lubię jak awatary są wypełnione, czasami zdarza mi się szukać kogoś po awatarze, a nie nicku.
Może pokaż nam, jak zmieniłaś się na przestrzeni lat i wyraź to właśnie awatarem.
Dobrze jak awatar jest charakterystyczny, bo faktycznie latwiej sie szuka po “logo” niż nazwie.
Co od lat wykorzystuja agencje reklamowe proponujace ideogramy zamiast pelnych nazw marek produktów.
Ja diabła na żabę nie zmienię
Moj avatar nie stanowi dokumentacji jakichkolwiek zmian.Kiedys było to zdjęcie z Gran Canarii,z którego byłem nawet dumny
Potem…Człowiek kina którego kilka cech i postaw,bardzo mi swego czasu,przypadlo do gustu.
W międzyczasie była jeszcze Medusa,Caravaggia,przez kilka tygodni.Mimo mojej wielkiej fascynacji tym malarzem,byl to efekt dość przypadkowy aby tylko nie było pustego miejsca z jakaś litera…
Mój nick oraz awatar nie były dziełem przypadku i chwilę poświęciłem, żeby to do mnie pasowało i współgrało z tym, kim obecnie jestem … ale w tej kwestii nie miałem aż tak egzystencjonalnie głębokich przemyśleń, jak Ty.
Poniżej przegląd moich wszystkich awatarów jakich używałem na starym i nowym Pytamy. Które pamiętacie? Który najładniejszy?
Tego kota z turkusowymi oczami, ale czy tego jeszcze ktos nie używał?
Niekoniecznie na “pytamy”?
Używała go Poes na innym forum.
Mi się aktualny misiaczek podoba.
Ja raczej kojarzę z jakimś forum zwiazanym z kotami. Też sporym i o ile dobrze pamietam pod “patronatem” WP.
Jakie tam awantury odchodziły między “milosniczkami” kotów? Dobrze, że sierść z ekranu się nie sypała…
A na szczescie koty maja w zależności od wersji 7 lub 9 żyć i łapy, żeby zwiać jak im się nie podoba
najbardziej to chyba tygrysa (być może miałeś go nawet najdłużej?) kociaka ze skrzydełka zupełnie nie kojarzę.
A z pozostałych kont?
Pamiętam globus, tygrysa, kotka ze skrzydełkami i kota z turkusowymi oczami.
Najładniejszy? Zdecydowanie tygrys.
Który do Ciebie pasuje, a zarazem najładniejszy? Zdecydowanie obecny misiek Plushak
Kryptoreklama…
Oj tam
Prosz…