Jak sobie wyobrażacie poszczególnych użytkowników...

na podstawie ich tekstów, poglądów? Bo przecież nie wszyscy sie tu widzieli w realu (ew. w tesco XD).
Część osób wydaje się być charakterystyczna jak np. arinkao, tensor, elsie, collins, malita. Ich najłatwiej sobie wyobrazić.
Taka arinkao to dla mnie charakterna góralka z warkoczykami i czerwonym licem :stuck_out_tongue:
Jest też harmonik - temat rzeka. Freak gadający do drzew i chmur. Myślący o wszechświecie. Typ odludka. Głosiciel nowego słowa.
Malita - kobieta sukcesu, zadbana. Typ celebrytki.
Elsie - miła, starsza pani, troszkę nie nadążająca za światem. Domatorka.
Collins - stary audiofil. Bez winyla nie przeżyje ani jednego dnia. Podróżnik.
Leone - optymista po przejściach. Stary człowiek i wciąż może. Ceni stabilizację, rodzinę i swój ogród.
Tensor - ojej. Buntownik okiełznany przez kobiete i dziecko. Trzyma się ale gdzies tam czai się pierwotny instynkt.

Ciąg dalszy nastąpi.

Dziwne ale jakies dwa dni temu o tym myslalam
Chcialam nawet zadac podobne pytanie, ale jakos tak wyszlo…

Ata-ata - kociara i tez raczej domatorka. Więcej grzechów nie pamiętam XD

Domatorka z przymusu (zdrowie), ale kiedys zwiedzilam kawal swiata

Devil - ujarany gość w czapeczce, zawsze z piwkiem na biurku obok kompa, przegladajacy od rana spora dawke newsow, przeklinajacy pod 3-dniowym zarostem na kolejne afery z ksiezami, z dosc sporym jednak dystansem do siebie i swiata, nie oceniajacy innych z gory, na pewno wiecej sie śmieje, niz wskazywalyby na to emotki w jego wypowiedziach, potrafiacy dyskutowac argumentujac swoje wypowiedzi.

A jak wyglada Leon,masz w Awatarze,nie musisz wymyslac))

Zgadza się. Jeszcze warto dodać - rowerzysta i metalowiec.

Rowerzysta - nie mylić z pedałem.

Oprócz Devila, krokodyla i joko wiem jak wszyscy wyglądają i nie muszę sobie ich wyobrażać. Warkoczyków nie noszę, chyba że jeden francuski. Wyglądamy lepiej niż myślisz, oprócz małych wyjątków to naprawdę ładni ludzie.

Ale ja nie mówię że nie wyglądacie ładnie.

Na pewno myślisz że jesteśmy brzydsi niż jesteśmy :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Gumowy krokodyl - gówniarz stroniący od rówieśników, nie ogarnia języka kraju w którym żyje, odludek, kozak w necie. Raczkujący korwinista.

:stuck_out_tongue:

Mój znajomy ma żonę góralkę. Jest piękna. A śpiewa tak że wygrałaby każdy prestiżowy konkurs. Troszkę już miastowa się zrobiła bo musiała. Tradycje jednak zachowała. W domu i wychowaniu.

Haha , chce zobaczyć Ciebie @anon78353551 z tym plecionym warkoczykiem , rumiencem i kiecce
w kwiatuszki , hej :stuck_out_tongue:
Takie pytanie już było kilka lat temu , ktoś napisał o mnie : sympatyczna starsza pani z kokiem i dużo pierścionków na palcach.

Ty się nie odkryłaś bym cię mógł w skrócie scharakteryzować :wink:

Wiesz że nie chodzę w tych kieckach… :slight_smile:

Bez kiecki?? To zimno musi byc;D

Vera - studentka z “jajami”. Stresuje się w ważnych monetach ale też potrafi zaszaleć. Otwarty umysł. Nie tam jakaś Kaja Godek. Ambitna.

@Devil a nie możesz mnie sobie wyobrazić w ubraniu ? Nie każ mi się odkrywać , nie zniesienie tego widoku .

Ewa w raju nie miała ubrania.

Raz byś mogła , niech kolega ma frajdę :stuck_out_tongue: