Jak sobie wyobrażacie poszczególnych użytkowników...

@okonek
Nie bronię go. Nawet niespecjalnie mi go żal. Próbuję go tylko uświadomić w pewnej kwestii. Na razie jest na etapie wyparcia. :wink: :wink:

3 polubienia

30% ludzi z tego portalu wiem, jak wyglądają a prawie 20% znam osobiście. Reszty sobie na razie nie wyobrażam.

Prędzej czy później się i tak dowiesz się że jesteś debilem do odstrzelenia.
My nie znamy go rok, czy dwa tylko dłużej i jak wrzód na dupie łazi za nami cały czas, od lat.

Bo wszędzie, gdzie indziej już ma bana for ever, a z nami, swoimi debilnymi ofiarami mu najlepiej.

3 polubienia

Fakt, też zaczęłam tu rozmawiać z osobami, które na starym pytamy omijałam, z wzajemnością lub nie. Pozytywny skutek braku cl?

2 polubienia

Chodzi o mnie i doskonale pamiętam że zostałam pierwsza zaatakowana przez smarkatke której w ogóle nie znałam.

Ale jako osoba z 1 miejsca w rankingu pytamy przyzwyczaiłam sie przez lata do tego że co kilka miesięcy zjawiała się samica która witała mnie nienawiścią i atakiem. Tak sie zaczyna kariery…
Życie.

1 polubienie

Nie tylko o Ciebie, jeszcze kilku by się znalazło, oni chyba wiedzą, że wcześniej ich unikałam, teraz nie :wink:
Wiesz, że przesadziłaś z kilkoma tekstami. Była normalna dyskusja czy tam już spór, zaczęłaś jechać personalnie, dość ostro. I był foch.
I to Twoje teksty tam poszły pod moderację, nie moje.

Ty byłaś nowa, nikt nie znał twojego nicka ale zachowywałaś sie jak królowa która wszystko wie, każdego zna. Bo sorry, ja siedziałam na pytamy non stop i ciebie nie znałam ale ty mnie już tak i juz był atak z grubej rury.

Czyściłaś teren z rywalek, jak w szkolnej ławie, jak w tanich komediach amerykańskich. Może myślałaś że tez mam 15 lat, a nie ze mogę być twoja mamą.
Przykre to jest bo na pytamy już wtedy bardzo brakowało nowych ludzi a ty jak wpadłaś to zaczęłaś od szukania wrogów tam gdzie ich nie było. Jak dziecko, którym zreszta byłaś.

2 polubienia

A też fakt :joy:
Pokory mi bardzo brakowało, nie lubiłam wtedy chodzić na kompromisy (zresztą do tej pory mnie to nie kręci i realnie też słynę ze szczerości do bólu-nie obrażając admina) ale uczciwie to przyznaję i już kilka razy na starym pytamy przyznawałam :wink:
Coś za coś. Chyba mi przeszło (?) chociaż trochę.

Tylko sie oberwało niewinnym.
Spoko, jesteś jeszcze nowa w internetach, ani sie obejrzysz jak Ciebie tak potraktują mniej dojrzałe osoby a wtedy nie ma zmiłuj. Nie dogadasz sie bo smarkaci sa najmądrzejsi :wink:

Głupszym się ustępuje, a nie z nimi kłóci. Przynajmniej w internetach. W realu chyba mie działa. Hej, ja się chociaż próbuję uczyć na błędach, niektórzy wcale. I byłam młoda i głupia, jak każdy kiedyś :stuck_out_tongue:
(Pewnie o sobie teraz za kilka lat powiem to samo, ale ćśś)

Zapewne. Jak ja przyszłam na pytamy niemal 10 lat temu to
bingola na mnie wrzeszczał że jestem gówniarą, małą, 30-letnią gówniarą. Pewnie do dzisiaj tak uważa.

Cytat

@anon78353551 lepiej bym tego nie ujęła!
Ja nie wiem jak Ty to robisz :smile_cat:

3 polubienia

:dizzy_face:
Ale przyznaje ci racje

Szczerze? Nigdy nie próbowałem sobie wyobrazić…
Mało o nich wiem…
Chyba trochę czuję sympatię do @vera223 coś mi świta iż nosi czasem glany, jakoś tak wydaje mi się iż nosi się na ciemno(czarno?). A moze to dlatego iż w młodości sporo takich znajomych miałem… I dlatego to skojarzenie…

No i @ihtiel… jakoś wyobrązm ją sobie w zwiewnej , kolorowej albo w kwiatki sukience… Ale moze to moje projekcje… Bo lubię tak ubrane kobiety (ale nie jestem zafiksowany jak kobitki sądzą tylko na jednym typie urody lub ubrania…o nie, SMOK nie jest taki prosty,SMOK jest…skomplikowany… :rofl:)

3 polubienia

Z tymi sukienkami trafiłeś!

2 polubienia

Mam zdolności telepatyczne…
Przepowiadam przyszłość…
SMOKI dużo potrafią… :wink:

Nie przypadkowo wymieniłem tylko dwie osoby…
SMOK wie do kogo “czuje miętę” :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Ale…no młodą dziewczyną to juz dawno nie jestem ( no chyba ze “wewnętrznie”):wink:

2 polubienia

"Maciej " (inaczej mam na imię naprawdę) tyż młody nie jest… 40 i 4… :face_with_raised_eyebrow:

1 polubienie

Glany noszę tak 1/3 roku na okrągło :wink:
I ubieram się zwykle na neutralne kolory (ciemne, do tego biały i jakieś beże, może czasem brąz) ze sporą przewagą czerni. Teraz też jestem na czarno :wink:

1 polubienie

Któraś z Was napisała, że nie wie, jak wyglądam. Przyjrzyj sie więc obrazkowi w moim avku. Przyjrzałaś się? Dokładnie? … no to ja tak nie wyglądam i nie jestem ani trochę do tego obrazka podobna :wink:

2 polubienia